Scarlett Johansson, pe primul loc în topul celor mai bine plătite actrițe din lume

Este frumoasă, carismatică și talentată. Scarlett Johansson este, anul acesta, și fruntașa topului celor mai bine plătite actrițe din lume, conform Forbes. Rolul din filmul “Avengers: Infinity War” a propulsat-o pe Scarlett pe prima poziţie, luându-i astfel locul Angelinei Jolie.

Actrița s-a situat pe primul loc în topul celor mai bine plătite actriţe din lume în 2018, podiumul fiind completat de Angelina Jolie și Jennifer Aniston, potrivit datelor furnizate de Forbes.

Scarlett Johansson, în vârstă de 33 de ani, a câştigat 40,5 milioane de dolari, mare parte datorită rolului Natasha Romanoff/ Black Widow din hitul “Răzbunătorii: Războiul infinitului/ Avengers: Infinity War” din franciza cu supereroi Marvel.

În vârstă de 43 de ani, Angelina Jolie, ocupanta locului al doilea în topul Forbes, a câştigat 28 de milioane de dolari, mare parte datorită rolului din filmul “Maleficent 2”, programat pentru lansare în 2020.

Jennifer Aniston, în vârstă de 49 de ani, care încă are un venit regulat datorită rolului pe care l-a jucat în sitcom-ul “Prietenii tăi/ Friends” din anii 1990, s-a situat pe poziţia a treia, cu 19,5 milioane de dolari.

În TOP 5 se află și Jennifer Lawrence, în vârstă de 28 de ani (“Mother!”, “Red Sparrow”), cu 18 milioane de dolari şi Reese Witherspoon, în vârstă de 42 de ani, cu 16,5 milioane de dolari.

Topul Forbes este realizat pe baza datelor obţinute din box office şi de la compania Nielsen, precum şi din interviuri cu specialişti din industrie.

FOTO: Hepta

 

Categorii Lifestyle