Savurează zilele în stil newyorkez

New York-ul este mai mult decat un oraș, este o lume. O lume în care visele se contopesc cu realitatea și în care poți rătăci fără să te pierzi, o lume plină de povești, experiențe și emoții.

Mai mult, New York-ul este mereu o sursă de inspirație. Pentru artă, dar și pentru viața de zi cu zi. Un exemplu este coffee shop-ul ANA Baking Co. – un loc pentru cei ce trăiesc în viteză, dar caută mereu varietate și prospețime.

Asemenea New York-ului, ANA Baking Co. este și el un mix: unul de arome, texturi și culori, toate regăsite sub forma unui concept inovator de cofetărie, care îmbină patiseria tradițională și brutăria artizanală. Tot ceea ce se face la ANA Baking Co. spune o poveste, aceea a unei vieți bogate și echilibrate – aici este inclus demersul pentru hrana funcțională, care să ofere nutrienții necesari unui stil de viață sănătos.

Atmosfera newyorkeză prinde viață cu sandwich-uri și supe calde, omlete pufoase, salate lejere și croissante crocante, pregătite în laboratorul propriu. Delicioasele deserturi marca Ana Pan, produsele de brutărie artizanală, cafeaua preparată proaspăt în shop, vafele și „înghețata caldă de iarnă” completează meniul de fresh food.

Mic-dejunuri dinamice, ședințe de prânz eficiente, întâlniri creative cu gustări sănătoase, după-amieze de relaxare după zile pline la birou sau seri leneșe de weekend cu prietenii, toate devin mai plăcute la ANA Baking Co.

Categorii Lifestyle