Save The Date: AUTOR 2016

AUTOR Save the Date

Târgul internațional de bijuterie conteporană AUTOR se va desfășura anul acesta între 16 și 17 aprilie. Lucrările artiștilor vor putea fi admirate și achiziționate la Grand Hotel du Boulevard, în București.

Ajuns la cea de a șaptea ediție în România, târgul AUTOR promite să aducă cele mai noi creații de bijuterie contemporană semnate de autori din întreaga lume. Peste 150 de artiști de pe cinci continente și-au înscris anul acesta colecțiile.

AUTOR împlinește 15 ani de existență, iar spațiul ales anul acesta este numai bun pentru a scoate în evidență lucrările artiștilor. La Grand Hotel du Boulevard, loc în care, acum 140 de ani, aceleași saloane găzduiau o expoziţie cu picturi din colecţiile lui Carol I, Mihail Kogălniceanu, Gh. Grigore Cantacuzino, Theodor Aman sau Carol Popp de Szathmary, sunt așteptați și 3.000 de colecționari de bijuterie.

Cel mai mare târg internațional de bijuterie contemporană din Sud-Estul Europei va avea o singură ediție anul acesta, iar cei interesați sunt așteptați, între 16 și 17 aprilie, la intersecția bulevardelor Elisabeta și Calea Victoriei din București.