Șase seriale noi de văzut vara aceasta

seriale noi

Zilele trecute am terminat primul sezon din Jessica Jones, serialul Netflix ce o are în prim plan pe Jessica (Krysten Ritter), o fostă supereroină care a devenit detectiv particular, iar acum sunt în căutarea unor noi „dependențe” în materie de seriale.

Pe 13 iulie va fi lansat cel de-al șaselea sezon Suits – îi aștept cu nerăbdare pe Harvey (Gabriel Macht) și Mike (Patrick J. Adams) – însă am trecut pe lista de must see și alte șase titluri promițătoare. Iată care sunt propunerile mele pentru această vară.

American Gothic
Viața unei influente familii din Boston este dată peste cap în clipa în care apar suspiciuni cu privire la legăturile acesteia cu un criminal în serie care a terorizat orașul în urmă cu mai mulți ani. Pe măsură ce misterul crește, membrii familiei Hawthorne încep să se suspecteze reciproc, mai ales că unul dintre ei revine în Boston, în mod surprinzător, după o absență de 14 ani.

Roots
Cu o distribuție care include nume ca Jonathan Rhys Meyers, Forest Whitaker, Laurence Fishburne, Matthew Goode, Anna Paquin, Malachi Kirby, Roots este un remake al miniseriei cu același nume din 1977. Povestea, structurată în patru părți, urmărește destinul lui Kunta Kinte (Kirby), un războinic african care ajunge sclav pe o plantație de tutun din America, unde este nevoit să îndure umilințe îngrozitoare.

roots

The Girlfriend Experience
Inspirat de filmul omonim al regizorului Steven Soderbergh, care este și producătorul acestui serial, The Girlfriend Experience este o incursiune în viața studentei la Drept, Christine Reade (Riley Keough), care, pentru a reuși să își acopere cheltuielile, începe să lucreze ca escortă. În scurt timp însă, aceasta descoperă că drumul ales este mult mai periculos decât pare la prima vedere.

Roadies
În regia lui Cameron Crowe, care a făcut și filmele Jerry Maguire și Vanilla Sky, serialul se învârte în jurul unei echipe care se ocupă de turneul unei trupe rock. În prim plan sunt Bill (Luke Wilson) și Shelli (Carla Gugino), cei doi manageri care încearcă să îi coordoneze pe tinerii din echipă și să pună în scenă un spectacol exclusiv pentru The Staton-House Band.

roadies

11.22.63
Având la bază romanul cu același nume scris de Stephen King, SF-ul produs de J. J. Abrams este povestea lui Jake Epping (James Franco), un profesor de engleză recent divorțat, căruia i se oferă șansa de a călători înapoi în timp. Acesta se întoarce astfel în anii ’60, având o misiune pe cât de grea, pe atât de importantă: aceea de a preveni asasinarea președintelui american John F. Kennedy. Din distribuție mai fac parte și Chris Cooper, Sarah Gadon, T. R. Knight și Josh Duhamel.

james franco

Love
Creat de regizorul Judd Apatow (Trainwreck, Knocked Up), serialul urmărește viața lui Mickey (Gillian Jacobs) și Gus (Paul Rust) și explorează problemele de cuplu, dar și perspectivele femeilor și ale bărbaților cu privire la relații.

Foto: outnow.ch, hepta.ro

Categorii Lifestyle