Culori magnifice de Sărbători: top 7 truse de machiaj

Când îți faci planuri, timpul trece mai repede și mai frumos! Am ales 7 truse de machiaj în ediții speciale și cu nuanțe spectaculoase pentru un look festiv.

5 Couleurs Couture Golden Nights Collection Limited Edition, Dior, 319 lei

Pentru Sărbătorile de iarnă, paleta emblematică de farduri de pleoape 5 Couleurs Couture pare desprinsă dintr-un peisaj feeric.

Colecția Couture Golden Nights conține două noi palete de farduri de pleoape în ediție limitată. Șampanie roz, negru sidefat, auriu intens: fiecare nuanță de fard de pleoape aduce magia pe pleoape. Modelul delicat și elegant de fulg-de-zăpadă al paletei de farduri de pleoape o transformă într-un obiect prețios. Textura cremoasă și confortabilă nu formează cute pe pleoapă.

Culorile magice: Golden Snow cu nuanțe de piersică aurie, aur alb, auriu-arămiu și maro catifelat, în jurul unui fard de pleoape auriu pur; Black Night: negru ultrastrălucitor, argintiu platinat, negru satinat și negru-cărbune, în jurul unui roșu-burgund intens.

Color Portofolio, Estée  Lauder, 443 lei

O trusă specială pentru Sărbători poți găsi și la Estée Lauder.  Color Portofolio conține farduri de pleoape, blush și rujuri în nuanțe spectaculoase.

Pure Color Envy Sculpting EyeShadow (30 de nuanțe), Pure Color Envy Sculpting Blush (4 nuanțe), Blush Ediție Limitată, Bronze Goddess Powder Bronzer, Pure Color Envy Sculpting Lipstick (9 nuanțe), Pure Color Envy Hi-Lustre Light Sculpting Lipstick (2 nuanțe), Pure Color Envy Matte Sculpting Lipstick.

Eye Color Quad Palette, Tom Ford, 395 lei

Dacă ai nevoie de nuanțe intense și de o trusă pe care să o poți lua ușor cu tine pentru retușuri, alege paleta Eye Color Quad de la Tom Ford: culori multidimensionale, luxoase, versatile.

Cele patru nuanțe complementare permit compunerea a multiple lookuri, de la intens și smokey la diafane și subtile. Fardurile pudră au patru texturi: transparent-sidefată, satinată, strălucitoare și mată.

Stoned Vibes Eyeshadow Palette, Urban Decay, 260 lei (sephora.ro)

Paleta de farduri Urban Decay Stoned Vibes Eyeshadow Palette este însoțită de mesajul de care avem nevoie acum, la final de an: Good vibes only! Fardurile își schimbă culoarea în funcție de unghiul din care sunt privite.

Cele 12 nuanțe, cu o textură cremoasă, prietenoasă, sunt infuzate cu turmalină, un cristal semiprețios natural folosit în confecționarea bijuteriilor, cunoscut pentru modul în care reflectă lumina: își schimbă culoarea în funcție de direcția din care te uiți.

Paleta conține 8 farduri cremoase și foarte sclipitoare, 4 nuanțe mate, naturale și o pensulă de machiaj cu două capete. În plus, este o ediție limitată, 100% vegană.

Couture Colour Clutch Eyeshadow Palette, Yves Saint Laurent, 345 lei

Culorile bloc, nuanțele intense și alăturarea lor alcătuiesc o paletă ce pare desprinsă din anii 80. Yves Saint Laurent Couture Colour Clutch Eyeshadow Palette conține o selecție de 10 nuanțe intense, în finisaje satinate, sclipitoare, metalice sau mate.

Este inspirată de orașul luminilor, Parisul, cu nuanțele de argintiu, de cupru și luminile galbene ale Turnului Eiffel și variația de nuanțe de roz ale clădirilor Haussmann.

Beauty Palette To Go, Douglas, 69 lei (douglas.ro)

Beauty to Go este versiunea mini a celebrei Beauty Palette: mai compactă și mai practică.

Paleta conține: 20 de nuanțe de farduri de pleoape, 6 rujuri, 3 nuanțe fard de obraz, 3 nuanțe iluminatoare, un mini rimel, un creion contur de ochi, un aplicator duo, o pensulă pentru pudră și o pensulă pentru buze.

5 Colors Eyeshadow Palette Pretty Night, Clarins, 169 lei

În versiunea pentru seară, 5 Colors Eyeshadow are o carcasă inspirată de culoarea boabelor de cafea. Nuanțele fardurilor completează ideea de party all night long, din care nu lipsește o cafea aromată și o companie pe măsură.

Foto: PR.