Sarah Jessica Parker îşi deschide primul boutique

hepta_2646843

Chiar dacă toate look-urile din Sex And The City (devenite între timp iconice – există chiar şi un cont de Instagram care le documentează unul câte unul!) au fost create şi supravegheate atent de către una dintre cele mai celebre stiliste a Hollywood-ului (Patricia Field), Sarah Jessica Parker, starul show-ului, a demonstrat de nenumărate ori că este o fashion enthusiast şi pe cont propriu, întocmai precum personajul său.

SJP a creat deja o linie de pantofi – SJP by Sarah Jessica Parker – ce în prezent este distribuită într-o suită de department store-uri de elită, precum Nordstrom, Bloomingdale’s sau Neiman Marcus.

Iar acum, aventura merge mai departe. Sarah Jessica Parker a anunţat că este pe cale să deschidă primul său magazin, în care se va vinde linia sa de pantofi şi, putem spera că în curând, şi o linie de haine sau alte accesorii.

Să deschid un magazin de sine stătător a fost mereu un vis la adeverirea căruia am lucrat şi suntem privilegiati să avem alături de noi priceperea, ghidarea şi susţinerea partenerilor noştri senzaţionali de la MGM Resorts. A fost foarte palpitant să fiu implicată în toate etapele acestui proces, de la vizite pe şantierul de construcţie şi până la crearea layout-ului si a designului boutique-ului nostru. Sunt onorată să fiu inclusă în acest proiect şi aştept cu nerăbdare să pot sărbători în luna decembrie. Pentru că probabil abia atunci voi crede că totul se întâmplă cu adeverat”, explică Sarah Jessica.

SJP a publicat de asemenea pe Instagram o poză înfăţişând şantierul ce urmează a deveni noul magazin, acompaniată de data deschiderii acestuia – 8 decembrie. Rămâne acum doar să sperăm că, până la următoarea vizită la New York, ne vom putea bucura şi de varianta online a boutique-ului.

Foto sus: hepta.ro