Sandra Bullock face echipă cu Brad Pitt, într-un film regizat de David Leitch

Potrivit The Hollywood Reporter, Sandra Bullock va juca alături de actorul Brad Pitt în thrillerul „Bullet Train”.  Filmul „Bullet Train” este adaptare a romanului japonez „Maria Beetle” al lui Kotaro Isaka.

Filmul realizat de Sony Pictures este o adaptare a cărții japoneze Maria Beetle de Kotaro Isaka și urmărește un grup de asasini cu motive conflictuale într-un tren din Tokyo. Tonul proiectului a fost descris drept o combinaţie între „Speed” (1994), în care a jucat Bullock, şi thrillerul „Non-Stop” (2014), cu Liam Neeson. Lungmetrajul este filmat în Los Angeles și are un buget de aproape 90 de milioane de dolari.

Sandra Bullock, premiată cu Oscar pentru rolul din „The Blind Side” (2009), se alătură unei distribuţii din care fac parte Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Joey King, Zazie Beetz, Andrew Koji şi Michael Shannon. Acesta va fi primul film în care Bullock şi Pitt joacă împreună.

Pe lângă planurile cu noul proiect, Sandra Bullock lucrează și la Bird Box 2, thrillerul de succes lansat în urmă cu doi ani pe Netflix, în care o molimă ciudată decimează populația care ia contact cu un dușman aparent invizibil. Acțiunea din Bird Box 2 se petrece la 12 ani la evenimentele originale, iar monștrii invizibili din prima parte iau forme și mai înfricoșătoare de această dată. (Sursa: News.ro)

Categorii Lifestyle