Sandra Bullock și Ryan Reynolds, din nou parteneri într-o comedie romantică

sandra bullock

Sandra Bullock (56 de ani) vrea să facă din nou echipă pe marile ecrane cu actorul Ryan Reynolds (43 de ani), cu care a mai jucat în 2009 în comedia romantică The Proposal.

Chimia dintre cei doi actori este una puterică, astfel că aceștia vor să recreeze farmecul unui cuplu pe ecran în comedia romatică de acțiune The Lost City of D. Totuși, Ryan Reynolds n-a semnat încă niciun contract pentru film, dar este favoritul numărul unu al Sandrei Bullock, care joacă și rol de producător.

Filmul spune povestea unei autoare de romane de dragoste care descoperă că unul dintre orașele imaginate de ea în cărțile sale există cu adevărat.

Filmul urmărește rețeta casică, de succes a comediilor romantice, cu erori de situație și alte încurcături menite să-i aducă împreună pe protagoniști.

bird box

Bird Box 

Pe lângă planurile cu noua comedie alături de Reynolds, Sandra Bullock lucrează și la Bird Box 2, thrillerul de succes lansat în urmă cu doi ani pe Netflix, în care o molimă ciudată decimează populația care ia contact cu un dușman aparent invizibil.

Acțiunea din Bird Box 2 se petrece la 12 ani la evenimentele originale, iar monștrii invizibili din prima parte iau forme și mai înfricoșătoare de această dată.

Categorii Lifestyle