Salonul de înfrumuseţare de la tine acasă

antonia

IPL, cea mai performantă metodă de epilare, a revoluţionat ritualul de îngrijire al femeilor din întreaga lume. Până nu demult însă, nu era posibil să te poţi lăuda cu o piele catifelată pe termen lung decât dacă apelai la metode de epilare definitivă din centrele de  înfrumuseţare. Odată cu lansarea primei game de epilatoare inteligente Homelight IPL, ce folosește lumină intens pulsată, Babyliss Paris duce epilarea definitivă la un alt nivel.

Acum poţi beneficia de tehnologie de ultimă generaţie în confortul propriului cămin. BaByliss Paris propune patru modele inovatoare: Homelight Connected IPL G946E, Homelight IPL G945E, Homelight Essential și Homelight Compact. Conform studiilor clinice, acestea elimină firele de păr nedorite cu disconfort minim. În opt şedinţe, dispar peste 90 % din fire, pielea fiind mătăsoasă pe termen îndelungat.

Aparatele din noua gamă sunt dotate cu accesorii de înaltă precizie, special concepute pentru zonele delicate precum, față și zona inghinală, și nu au componente care să necesite să fie înlocuite pe parcurs tratamentului. În plus, pe tot parcursul unei şedinţe de epilare, beneficiezi de coaching personalizat prin intermediul aplicaţiei dezvoltată special pentru smartphone sau tabletă.

Disponibilă pe Google Play și App Store Aplicaţia Homelight Connected vine în ajutorul tău, personalizând tratamentul încă de la prima sesiune. Aplicația detectează tipul tău de piele, stabilind automat intensitatea și frecvența sedințelor de epilare pentru fiecare zonă în parte.

Totodată, aplicația înregistrează sub forma unui jurnal fiecare sedință și organizează viitoarele sesiuni astfel încât programul să aibă eficiență maximă. Homelight Connected este disponibilă pe Google Play și App Store și necesită minim iOS7 sau Android 4.0.

Antonia