SAG Awards 2020: Cele mai frumoase ținute de seara trecută

SAG Awards 2020 au fost decernate seara trecută. Cum este luna covorului roșu, nu puteam sări peste cele mai frumoase ținute ale celebrităților nici de data aceasta! Așadar, iată ce au purtat actrițele: 

SAG Awards 2020 este unul dintre evenimentele lunii în care celebritățile se întrec în cele mai spectaculoase și rafinate ținute. Nu puteam să nu le acordăm, din nou, toată atenția, așa că am făcut un top al celor mai bine îmbrăcate actrițe de seara trecută. 

Oricât ar fi de celebre și de premiate, vedetele Hollywoodului se supun tendințelor și au grijă ca stiliștii lor să pună la punct fiecare detaliu. Astfel, culoarea anului nu a lipsit seara trecută din peisaj, ba chiar pare să fi fost una dintre favoritele celebritățior. Au ales tonuri diverse, de la accente bleumarin, alese de Renee Zellweger, Nicole Kidman sau Glenn Close, la turquoise, pentru care a optat frumoasa Scarlett Johansson, iar materialele prețioase au pus în evidență atât nuanțele, cât și croielile rochiilor, dar mai ales personalitatea. 

Glenn Close (Oscar De LA Renta)
Nicole Kidman (Michael Kors)
Renee Zellweger (Maison Margiela)
Scarlett Johansson (Armani Prive)

Trebuie să recunoaștem că printre preferatele noastre se află ținutele all black. Gwendoline Christie a purtat una dintre cele mai spectaculoase creații prezente seara trecută la eveniment, semnată de Rick Owens, iar Maya Hawke a făcut o alegere îndrăzneață, purtând o piesă hibrid, marcată de elemente dramatice precum corsetul sau trena. 

Charlize Theron (Givenchy)
Gwendoline Christie (Rick Owens)
Jennifer Lopez (Georges Hobeika)
Lupita Nyong’O (Louis Vuitton)
Maya Hawke (Giambattista Valli)
Michelle Williams (Louis Vuitton)
Reese Witherspoon (Celine)
Winona Ryder (Dior)

Probabil că te-ai trezit și te vei culca și te vei trezi din nou mâine cu fotografia în care Brad Pitt și Jennifer Aniston se felicită și chiar se ating (wink wink). Dacă, printre aletele, în fotografia aceea se întâmplă să fi observat și o rochie, află că poartă semnătura Dior și că nouă ne-a plăcut foarte mult cum a pus în valoare silueta de invidiat a actriței. Millie Bobby Brown a ales de asemenea o ținută all white, în stilul celei purtate de Maya Hawke. 

Jennifer Aniston (Dior)
Millie Bobby Brown (Louis Vuitton)

Nici culoarea nu a lipsit dintre alegerile pentru SAG Awards 2020, ba chiar au fost marcate de nuanțe puternice, precum roșul intens purtat de Jennifer Garner și de combinația flamboaiantă de fuchsia și oranj aleasă de Cynthia Erivo. Zoe Kravitz a făcut una dintre cele mai rafinate alegeri, mizând pe o ținută Old Hollywood, într-un perfect echilibru cromatic cu tenul ei.

Cynthia Erivo (Schiaparelli)
Jennifer Garner (Dolce&Gabbana)
Laura Dern (Stella McCartney)
Zoe Kravitz (Oscar De La Renta)

Foto: Hepta