SAG Awards 2018: Best dressed pe covorul roșu

Sezonul premiilor industriei cinematografice continua cu o nouă ceremonie – seara trecută a avut loc decernarea premiilor Screen Actors Guild Awards (SAG Awards), mai exact, Premiile Sindicatului Actorilor Americani.

Lista completă a câștigătorilor o poți găsi aici.

Dacă prima ceremonie a anului, și anume gala de decernare a Globurilor de Aur, a inclus aproape în exclusivitate ținute negre (motivul îl poți afla aici), pe covorul roșu al Premiilor SAG, starurile au optat pentru ținute pline de culoare. Iata un top al celor mai spectaculoase look-uri de la SAG Awards:

Saoirse Ronan în Louis Vuitton

Saoirse Ronan SAG Awards 2018

Chiar și într-o variantă simplă, fără bordurile argintii, rochia lui Saoirse ar fi fost super cool și potrivită evenimentului, însă elementele strălucitoare (complet cu cordonul din talie) au adus o tușă de glam perfect în ton cu aerul de ceremonie red carpet.

Lupita Nyong’o în Ralph & Russo

Lupita Nyong'o SAG Awards 2018

Nuanța rochiei flatează perfect tonalitatea pielii Lupitei, iar croiala stil sirenă îi vine perfect pe siluetă. Big up!

Kate Hudson în Valentino

Kate Hudson SAG Awards 2018

Kate a ajuns cu această rochie pe majoritatea listelor de worst dressed ale evenimentului de seara trecută, însă mie mi se pare că arată chiar foarte bine. Singurul lucru ușor nelalocul lui ar putea fi panelul din dantelă care acoperă decolteul.

Goldie Hawn în Monique Lhullier

Goldie Hawn SAG Awards 2018

Spre deosebire de fiica sa, Kate, Goldie a fost inclusă pe toate listele best dressed – și pe bună dreptate. Arată senzațional în rochia pe un umăr.

Millie Bobby Brown în Calvin Klein

Millie Bobby Brown SAG Awards 2018

Nu cred că am făcut vreo listă de best dressed de când a devenit Millie celebră care să nu o includă. Arată mereu fresh & young – cum e și cazul, căci are numai 13 ani! – și e îmbrăcată mereu potrivit vârstei – de exemplu, seara trecută, a purtat, în mod cât se poate de nonșalant, o pereche de Converse All Stars pe covorul roșu. How cool is that?!

Mandy Moore în Ralph Lauren

Mandy Moore SAG Awards 2018

Mandy nu iese de multe ori în evidență pentru alegerile stilistice, însă seara trecută a optat pentru o rochie care în vine absolut perfect – o creație Ralph Lauren cu croială minimalistă, acoperită din cap până în picioare cu paiete.

Margot Robbie în Miu Miu

Margot Robbie SAG Awards 2018

Nici măcar nu am prea multe de zis legat de rochia lui Margot – e pur și simplu superbă. Și un reminder că o să tot vedem pene sezonul acesta peste tot, mulțumită Miucciei Prada.

Gina Rodriguez în Rasario

Gina Rodriguez SAG Awards 2018

La fel ca și Kate Hudson, Gina Rodriguez a bifat câteva liste de worst dressed cu rochia ei, însă mie una mi se pare destul de cool și potrivită personalității ei.

Tracee Ellis Ross în Ralph & Russo

Tracee Ellis Ross SAG Awards 2018

All white with a touch of red (cerceii și rujul, mai exact) a fost un mix câștigător pentru Tracee seara trecută.

Nicole Kidman în Armani Privé

Nicole Kidman SAG Awards 2018

Nu sunt neapărat o fană a detaliului de pe umăr, însă, în mare, rochia lui Nicole e destul de spectaculoasă încât să merite o mențiune pe lista best dressed de la SAG Awards.

Allison Williams în Ralph & Russo

Allison Williams SAG Awards 2018

Aerul Old Hollywood glamour al rochiei couture a lui Allison e perfect pentru acest gen de eveniment red carpet și a fost asortat foarte bine cu coafura retro și buzele vișinii.

Foto: hepta.ro

CITEȘTE ȘI:

SAG Awards 2018: cele mai frumoase look-uri de beauty de pe covorul roșu