Safety Kit: produse utile în sezonul rece

Nu mai e mult și ne îndreptăm spre început de noiembrie, lucru care se traduce prin temperaturi scăzute, piele uscată, buze crăpate și diverse sensibilități pe care le colecționam odată cu schimbările de temperatură. Așadar, astăzi venim în întâmpinarea ta și îți propunem câteva produse pe care ar fi de preferat să le ai la îndemână în sezonul rece.

În primul rând, aliatul mâinilor aspre și uscate este o cremă hidratantă bună. Încearcă să ai întotdeauna în geantă acest produs, iar dacă știi că pielea ta are tendința de a se usca excesiv, îți sugerez crema pentru hidratare instantă de la Origins.

cremă hidratantă

Buze uscate? Un simplu balsam de buze nu va face minuni. Buzele au nevoie întâi de exfoliere, apoi de hidratare, iar eu îți propun un duo perfect pentru a avea întotdeauna buze moi și catifelate: exfoliantul pe bază de ingrediente naturale de la Ecooking și balsamul de buze Douglas Les Delices care combină arome precum nuca de cocos și vanilie.

cremă hidratantă

cremă hidratantă

Nu în ultimul rând, știm că, din păcate, în această perioadă predomină apariția alergiilor de tot felul, așa că nu îți strică să ai la îndemână și un aliat împotriva lor. Există soluții mai la îndemână decât crezi, iar acestea sunt reunite în gama de îngrijire a nasului și a sinusurilor de la Xlear. Produsele din gama Xlear se bazează pe soluție salină și xylitol și pot fi utilizate zilnic.

Soluții eficiente pentru părul uscat și lipsit de strălucire

Top produse de styling pentru toamnă – iarnă