Să susținem România în finala CHIVAS The Venture

SafeDrive_echipa

Susține România. Implică-te în campanii care au impact social. Alege să sprijini tinerii antreprenori. Cum? Simplu. Votează România și pe Tudor Cobâlaş în finala CHIVAS The Venture. Și alege să susții inițiativa lui Tudor, SafeDrive, un business social care, prin intermediul unei aplicații mobile, își propune să diminueze numărul accidentelor rutiere cauzate de utilizarea telefonului la volan.

The Venture, competiţia globală pentru antreprenoriat cu impact social lansată de CHIVAS Regal, a dat startul Votului Public pentru cei 27 de finaliști, pe www.theventure.com/ro, până 13 iunie 2016.  Iar Tudor Cobâlaş, Co-Founder SafeDrive, este reprezentantul României în finala globală a competiţiei Chivas The Venture, unde concurează alături de alți 26 de antreprenori din țări de pe tot globul (Foto sus: echipa SafeDrive).

SafeDrive

„Am fost în juriul compețitiei Chivas The Venture și am întâlnit români care au depășit granițele antreprenoriatului clasic și au gândit dincolo de simplul profit, găsind idei și soluții ingenioase pentru diferite nevoi sociale, implementabile atât la nivel local, cât și global”, spune Andreea Esca.„Am ales să cred și să susțin SafeDrive, un business social care, prin intermediul unei aplicații mobile, își propune să diminueze numărul accidentelor rutiere cauzate de utilizarea telefonului la volan. 25% dintre accidentele rutiere sunt cauzate de distragerea atenției șoferilor de către telefoanele mobile. Fiecare vot înseamnă o șansă în plus pentru SafeDrive de a primi o parte cât mai mare din finanțarea oferită de Chivas The Venture, așa că haideți să susținem Safe Drive!”

Cum funcționează votul și cum poți să te implici? Timp de 5 săptămâni, publicul este cel care decide prin vot proporția în care va fi distribuită finanțarea totală de 250 000 de dolari, oferită în această etapă a competiției, către fiecare dintre cei 27 de finaliști. La finalul fiecărei săptămâni, până pe 13 iunie, 50 000 de dolari se împart între start-up-uri în funcție de numărul de voturi acumulat timp de 7 zile, pe www.theventure.com/ro. Susținătorii SafeDrive, start-up-ul românesc din finala Chivas The Venture, pot vota acordând un singur vot săptămânal.

Tudor Cobâlaş, Co-Founder SafeDrive, este reprezentantul României în finala globală a competiţiei Chivas The Venture. Pentru Tudor urmează participarea la pitch-ul final de la New York, locul unde va cunoaște cele mai bune business-uri cu impact social din toată lumea și unde își va prezenta ideea în fața unor experți internaționali în domeniul afacerilor. În cadrul pitch-ului, juriul va decide care dintre cele 27 de start-up-uri finaliste va primi restul sumei de 750 000 de dolari pusă în joc de Chivas The Venture.

Participarea României în competiția Chivas The Venture oferă un credit important antreprenoriatului românesc cu impact social, încurajându-se tot mai mult printre tinerii antreprenori orientarea către societate și către sprijinirea comunității. www.theventure.com/ro.

Categorii Lifestyle