S-a lansat prima linie de parfumuri dedicată României cu ocazia Centenarului

Elysee lansează în premieră absolută prima și singura linie de parfumuri dedicată României sub brandul ESSENCE DE ROUMANIE. Cu ocazia Centenarului, ELYSEE dedică României două parfumuri ce compun România din noi, ce se pot purta separat sau în combinație. 

IA este parfumul României din noi. Ascunde în apele sale adânci aroma de cozonac cald și vin fiert nins cu pulbere de scorțișoară, de familie fericită care s-a reunit acasă de sărbători. IA se deschide pe note de flori de câmp, miroase a afine, zmeură și frăguțe, a buchete de flori de sânziene împletite cu garofițe de munte și ghirlande de flori Mâna Maicii Domnului. Un buchet în care s-a ascuns sfios și un trifoi cu patru foi spre împlinirea tuturor viselor celei ce-l poartă.

ROMAN aduna în undele sale mireasma cetinii de brad, amintește de floarea de cimbru de Carpați, de iarba cosița adunată în căpițe rotunde, de lemnul abia spintecat cu toporul pentru iarna ce va să vină. ROMAN are note de piele argăsită, iar undeva în adânc în notele parfumului se ascunde un buchețel de flori de lămâiță, abia perceptibil.

Parfumurile ROMÂN și IA pot fi combinate, suprapuse după energia și lumina fiecărei zile, în funcție de starea noastră de spirit pentru a crea mirosul României visate de noi.

Categorii Lifestyle