Ryan Reynolds & Blake Lively: prima apariţie publică cu cele două fetiţe ale lor

blake-ryan

UPDATE: Se pare că așteptarea a luat sfârșit și ultimul mister al familiei Reynolds-Lively s-a rezolvat (chiar mai rapid decat ne așteptam). Cei doi au ales un nume foarte drăguț pentru mezina lor, iar acesta este… Ines.

Nu ştim cum sunt ei în viaţa de zi cu zi, dar adevărul este că, de la distanţă, Ryan Reynolds şi Blake Lively par super haioşi. Ryan face tot felul de glume despre soţia lui, Blake îl ironizează pe contul său de Instagram (probabil vă amintiţi momentul în care actorul s-a revanşat faţă de ea cu un brownie pentru faptul ca a dezvăluit accidental sexul celui de-al doilea copil al cuplului în timpul unei emisiuni, povestea fiind „documentată” de Lively pe contul de Instagram), ba chiar şi prima lor întâlnire a fost un „dezastru” amuzant: cei doi au ieşit la întâlnire cu alte persoane, un fel de întâlnire dublă în acelaşi loc, dar, la finalul serii, şi-au abandonat partenerii şi au rămas împreună.

Însă, pe lângă faptul că sunt extrem de simpatici, Ryan şi Blake sunt foarte discreţi în privinţa vieţii lor personale. Cei doi au devenit părinţi pentru a doua oară anul acesta, în septembrie, dar numele copilului lor rămâne în continuare un mister. Prima fetiţă a cuplului, James, s-a născut în decembrie 2014, iar ieri a avut parte de prima apariţie publică alături de părinţii săi.

Ryan Reynolds, Blake Lively şi cele două fetiţe ale lor au ajuns ieri în Los Angeles, unde actorul şi-a primit steaua de la Hollywood Walk of Fame. Iar fotografiile cu ei în formulă de patru sunt senzaţionale!

1

Mândre de Ryan, Blake şi James, fetiţa cea mare a cuplului, au aplaudat permanent.

4

Şi ca momentul să fie cu adevărat perfect, Reynolds a ţinut un discurs în care i-a mulţumit soţiei sale pentru tot sprijinul ei: „Aş vrea să îi mulţumesc soţiei mele, Blake, care stă chiar acolo şi care este totul pentru mine. Eşti cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată. Cu tine totul este mai bine. Faci ca tot ce se întâmplă în viaţa mea să fie mai bun. Mi-ai dăruit doi copii absolut extraordinari, aşa am sperat mereu să am.”

5

3

#FamilyGoals în adevăratul sens al cuvântului! Iar acum singura enigmă rămâne numele celei de-a doua fetiţe a cuplului Reynolds-Lively. Însă, la cât de secretoşi sunt cei doi actori, probabil că vom mai aştepta cel puţin un an până când acesta va fi dezvăluit. Până atunci, ne mulţumim cu cele mai frumoase fotografii ale lor!

7

Ryan Reynolds şi Blake Lively s-au cunoscut în 2010, la filmările pentru The Green Lantern şi au început să iasă împreună un an mai târziu, în 2011. Cei doi s-au căsătorit pe 9 septembrie 2012, în cadrul unei ceremonii intime din South Carolina.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle