Rutina de întreținere a lui Katie Holmes de la A la Z – Sport, dietă, mindset

katie holmes

În ce constă ritualul de îngrijire al actriței Katie Holmes – sport, alimentație, mindset. Vedeta merge la sală de patru ori pe săptămână, consumă multe legume și pește și meditează. Totuși, din când în când, actrița nu refuză o masă la fast-food alături de preteni și nici o înghețată cu multă ciocolată si frișcă. 

La 41 de ani, actrița Katie Holmes, fosta soție a lui Tom Cruise, arată mai bine ca niciodată. Vedeta este îndrăgostită de un bărbat cu 8 ani mai tânăr decât ea și își trăiește povestea de dragoste la New York, locul în care s-a mutat de ceva timp. Katie Holmes a fost întotdeauna o femeie frumoasă și acordă atenția necesară îngrijirii ei, ritual care cuprinde sport, alimentație sănătoasă și un mindset pozitiv. Mama unei fetițe de 14 ani, Suri, Katie Holmes dezvăluie lucrurile care îi mențin tinerețea atât exterioară cât și interioară.

katie holmes

”Mă bucur de viață și iubesc aventura”, declară Katie pentru Shape Magazine. ”Îmi place să cunosc oameni noi și sunt mereu gata de noi provocări!”, adaugă vedeta care, pe lângă actorie, s-a orientat și către regie și are deja două filme la activ –  All We Had și Rare Objects.

Pe lângă muncă și relația înfiripată de câteva luni cu mai tânărul bucătar chef și actor Emilio Vitolo Jr, programul lui Katie Holmes cuprinde și patru sesiuni de sport pe săptămână. ”Varietatea e cheia, altfel mă plictisesc. Îmi place să fac spinning, box, yoga și, câteodată, dans. Am acasă propria mea bicicletă de spinning, așa că pot face exerciții ori de câte ori vreau, mai ales dimineața. Dar merg și la sală. M-am apucat de box în urmă cu câțiva ani, e foarte distractiv, acest tip de mișcare îți lucrează partea superioară a corpului , ceea ce mie îmi prinde bine, pentru că, de multi ori, nu aord atenția neceseara acestor grupe de mușchi”, povestește Katie Holmes.

Katie Holmes Emilio Vitolo Jr

Katie Holmes și Emilio Vitolo Jr 

”Câteodată fac sport împreună cu fiica mea, Suri. Avem rutina noastră și n-o forțez niciodată”, adaugă actrița.

Katie Holmes mai povestește și despre mindsetul cu care abordează fiecare proiect căruia i se dedică și spune că a acordat atenție dezvoltării încrederii pe care o are în ea însăși. ”Am învățat să am încredere în mine și, cu cât sunt mai concentrată asupra atingerii unui scop, cu atât încrederea mea crește, pentru că mă pregătesc mental și știu ce vreau să fac. Dacă nu sunt sigură asupra unui lucru, atunci stau și ma gândesc asupra tuturor modalităților pin care aș putea obține acel ceva. Iau totul pas cu pas, atunci totul pare mai ușor de obținut. Așa că abordarea mea e rațională.”

Katie Holmes Suri Cruise

Katie Holmes și fiica ei, Suri Cruise 

”Una peste alta, cred că am o rutină destul de sănătoasă. De obicei, dimineața îmi fac un smoothie cu legume verzi și fructe și mănânc multe salate și pește. Încerc să nu consum prea mulți carbohidrați – paste, pâine –deoarece mă ia somnul de la ei. Dar iubesc mâncarea și ador să gătesc. Nu sunt foarte pricepută, dar mă relaxează”, explică actrița.

”Încerc să am o abordare echilibrată asupra alimentației. Încerc să mănânc alimente nutritive, dar nu fac o obsesie din asta. Dacă ies la cină cu pritenii, mă bucur de o masă savuroasă. Mănânc chiar și junk food, dar a doua zi voi mânca sănătos. Mâncarea mea favorită sunt nachos, dar și deserturile – prăjituri, bomboane și, din când în când, câte o înghețată cu sos de ciocolată și frișcă”, povestește Katie Holmes.

”Sunt adepta acordării de atenție asupra propriei persoane, merită fiecare secundă petrecută având grijă de propria ta persoană. Merg la masaj, iar în fiecare zi, ritualul meu constă din 20 de minute petrecute dimineața așternând pe hârtie lucrurile pentru care sunt recunoscătoare și ascult muzica ce calmează. E un fel de meditație și acord timpul necesar să savurez aceste momente care dau startul unei zile reușite”, mai spune Katie Holmes.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle