Rutina de îngrijire în sezonul rece: ce schimbări trebuie să faci și de ce

Așa cum vara avem câteva produse de îngrijire potrivie pentru vremea călduroasă, la fel procedăm și în sezonul rece, care aduce cu el schimbări de temperatură, insostite de modificări în rutina ta de îngrijire. Poate te întrebi de ce ar trebui să difere modul în care îți îngrijești pielea în funcție de sezon, iar la această întrebare răspunsul este cât se poate de simplu. Pielea ta are nevoie diferite în funcție de temperatura la care este expusă. Dacă vara optai pentru o cremă hidratantă cât mai lejeră, care intră rapid în piele, pe timp de toamnă/iarnă vei avea nevoie de un produs mult mai hidratant care să facă față temperaturilor scăzute.

Însă, propun să nu evităm cel mai important pas din rutina de îngrijire: curățarea tenului. În sezonul rece este important să ne reorientăm către un produs hidratant chiar și atunci când vorbim despre curățare. Pentru că știu că timpul este limitat pentru fiecare dintre noi, eu îți propun un balsam de curățare  de la Clinique, care este blând cu pielea, hidratează, îndepărtează urmele de machiaj și impuritățile.

Alături de balsam, te invit să faci cunoștință cu cel mai inteligent aparat dezvoltat pentru curățarea facială. Luna Play Smart de la Foreo este o perie facială ultra-igienică ce folosește senzorii încorporați pentru a realiza rapid o analiză a pielii, fiind capabilă să creeze o rutină de curățare adaptatăSenzorii conectați la aplicația FOREO (disponibilă pe orice smartphone) citesc nivelul de hidratare, tipul de ten și vârsta biologică. 

Tehnologia Bluetooth conectează dispozitivul la aplicația FOREO, iar datele obținute în timp real sunt folosite pentru a analiza vârstă, tipul, nivelul de umiditate și tenul în general, toate aceste detalii fiind necesare pentru a crea un regim de îngrijire personalizat. Pe baza acestei evaluări, aplicația FOREO oferă recomandări pentru îngrijirea pielii și formulează o rutină de curățare personalizată pentru fiecare utilizator. 

Crema hidratantă despre care îți vorbeam mai devreme nu ar trebui să lipsească din rutină ta. În ton cu dorința femeilor de a folosit produse cu ingrediente cât mai naturale, Apivita a creat noua gamă Wine Elixir cu ingrediente naturale în proporție de 97% care te întâmpină cu o cremă hidratantă de zi disponibilă în două variante: cu o textură bogată pentru tenul normal-uscat și cu o textură lejeră pentru tenul mixt-gras. Având în compoziție polifenoli din viță de vie din Santorini, reduce ridurile, conferindu-i tenului un aspect ferm și contururi ridicate; protejează împotriva stresului oxidativ și a acțiunii factorilor de mediu, hidratează, stimulează pielea și simțurile. 

Chrissy Teigen lansează o nouă colecție de machiaj în colaborare cu Becca

Emilia Clarke și semnificația tatuajului inspirat din Game of Thrones