Rutina de frumusețe a Angelinei Jolie de la A la Z, dezvăluită de dermatologul ei

angelina jolie

Angelina Jolie este considerată una dintre cele mai atrăgătoare femei din lume. Trăsăturile ei sunt considerate a fi aproape de perfecțiune și constituie un etalon de frumusețe și de eleganță. Fără să epateze prin machiaj sau haine extravagante, Aneglina Jolie impresionează prin aspectul delicat, natural. Se pare că actrița moștenește trăsăturile de la mama ei, actrița de origine franceză Marcheline Bertrand (d: 2007).

Iată cum are grijă Angelina Jolie de aspectul ei și care este abordarea ei vizavi de ceea ce înseamnă o imagine impecabilă, care o face admirată de milioane de femei din întreaga lume. Medicul ei dermatolog, Rhonda Rand, a fost de acord să dezvăluie toți pașii de îngrijire pe care îi urmează pacienta ei celebră.

În primul rând, fosta soție a lui Brad Pitt acordă o atenție însemnată îngrijirii tenului și corpului. Înainte de aplicarea machiajului, vedeta se asigură că tenul ei este într-o stare impecabilă, iar principala responsabilă de acest lucru este medicul ei dermatolog. Chiar mama ei a a fost cea care a dus-o pe Angelina de mână, pentru prima dată, la medicul dermatolog, când aceasta s-a confruntat cu acneea, în adolescență, povestește actrița și adaugă că tot mama ei a fost cea care a i-a indus și ideea de frumusețe naturală.

Când Angelina Jolie și-a dat seama că vrea să urmze o carieră artistică, a început să aibă grijă de ea mult mai temeinic. ”Are noroc că moștenește tenul impecabil de la mama ei. A fost întotdeauna o frumusețe naturală și nu a avut nevoie de prea multe intervenții. A folosit în mod regulat cremă de protecție solară, o loțiune de curățare pentru fața sensibilă, s-a folosit de produse cosmetice cu antioxidanți și cu acid glicolic și de produse naturale. De asemenea, a mai folosit și produse cu alfa- hidroxi-acizi – AHA – acizi extrași din fructe. Nu are nevoie de produse de scrubbing sau de cele cu multe chimicale”, detaliază medicul Rhonda Rand.

Are o abordare minimală a machiajului

Un lucrul caracteristic Angelinei este că nu se machiază în afara plaourilor de filmare, iată încă motiv pentru care pielea ei arată atât de bine. Se demachiază de fiecare dată și folosește produse de make-up de calitate. Angelian se asigură de acest lucru de fiecare dată când e machiată la filmări”, spune dr Rhonda Rand.

Nu sare niciodată peste rutina de îngrijire

Când călătorește, are mereu la ea gama de îngrijire completă, din care nu lipsește crema creată de mine special pentru ea – Dermabasics RR Perfection Cream – un produs fără chimicale, care conține antioxidanți și care are FPS. Mai folosește, de asemenea, tampoane îmbibate în acid glicolic, care cresc producția de colagen și de elastină, curăță porii și elimină petele solare. Angelinei Jolie nu-i place să se bronzeze, preferă să-și păstreze nuanța străvezie a pielii și, în plus, așa evită și petele pigmentare care apar din cauza expunerii la soare. Folosește din adolescență o cremă buna de protecție solară și nu se expune niciodată la lumina soarelui – poartă pălării și haine care o apără de aceasta.”

Nu exagerează cu tratamentele cosmetice

Angelina Jolie nu face exces de tratamente cosmetice. Eu îi aplic o procedură cu laser din când în când – aceasta îmbunătățește aspectul pielii și ofera un pic de strălucire. Când era însărcinată, i-au apărut niște pete pigmentare. Acestea îi mai apar când filmează în zone cu mult soare și se expune mai mult timp. Pentru a scăpa de aceste neajunsuri, Angelina Jolie folosește tratamentul IPL – Intense Pulsed Light – care nu afectează cu nimic calitatea pielii și nici nu produce cicatrici”, menționează dr dermatolog Rhonda Rand.

Foto: Hepta