Rutina de beauty din carantină a Victoriei Beckham: ruj pe sub mască și tratamente faciale

victoria beckham beauty

Victoria Beckham (46 de ani) oferă amănunte despre rutina ei de beauty din carantină și anunță ca intenționează să-și extindă linia de make-up care îi poartă numele cu produse noi: o mascara cu formulă inovatoare, care nu încarcă genele, și cu un parfum-semnătură.

Vedeta spune că nu a renunțat la machiaj în perioada carantinei și că nu a îmbrățișat nici trendul hainelor confortabile, pe care le poartă doar la sala de sport. Chiar și pentru sesiunile de fitness, Victoria Beckham se pregătește atent, cu o îngrijire susținută a tenului și cu un machiaj discret, format din mascara și puțin ruj.

Pe o piață aglomerată de branduri noi de make-up lansate de vedete, Victoria spune că nu-și face griji și că e loc pentru toată lumea și adaugă ca obișnuința femeilor de a purta make-up nu va dispărea, în ciuda măștilor de protecție care acoperă aproape întreaga față. ”Nu ma îngrijorez absolut deloc. Eu, una, port machiaj ca să mă simt bine cu mine. Mă simt puternică, cea mai buna versiune de-ale mele. Purtarea măștii de protecție nu mă împeidică să aplic ruj”.

Soția lui David Beckham povestește și despre rutina ei de îngrijire din ultimul timp, pe care o urmează alături de fiica ei în vârstă de 9 ani, Harper. ”M-am bucurat de fiecare clipă petrecută în carantină, am experimentat diverse look-uri și mi-am făcut tratamente faciale acasă cu Harper, ne-am făcut manichiura, am aplicat măști de păr, tot felul de astfel de lucruri…Nu m-am transformat în acea persoana care poartă doar trening și care a renunțat la machiaj. Nu mă fardez pentru alții, ci pentru mine. Chiar și când mă duc la sala de sport, mă asigur că mi-am aplicat toate produsele de îngrijire a pielii, puțin ruj și mascara. Îmi place să depun efort pentru mine, așa sunt eu”.

Victoria Beckham declară ca propriul ei brand de produse de make-up și de îngrijire e unul bazat pe formule curate, sustenabile, iar ambalajele sunt din materiale recicilabile, nepoluante. ”Sunt de părere că trebuie să avem o responsabilitate. Când am început să fac cerectare pentru produsele mele, am vrut să știu ce conține fiecare articol pe care îl folosesc, e foarte important ce ne aplicăm pe piele”, mai spune Victoria Beckham.

Foto: Instagram

Categorii Lifestyle