Românii pun inimă de 3 decembrie: Giving Tuesday

De 3 decembrie, alături de peste 150 de țări, România marchează pentru al treilea an consecutiv Giving Tuesday– o zi dedicată generozității. Giving Tuesday este o mișcare globală care promovează faptele bune și inițiativele de caritate și solidaritate. Campania ne încurajează pe fiecare dintre noi să donăm, fie că vorbim de bani, timp, resurse sau poate chiar vocea noastră. Dorința Giving Tuesday România este de a încuraja românii să facă gesturi de generozitate pentru a îmbunătăți viața comunităților și implicit a lor.

Ambasadorii care ne inspiră prin poveștile lor de generozitate și fapte bune sunt: Amalia Enache, Andrei Stupu, Andrei Ștefan, colega noastră Diana Lupu, Oana Brătilă, Vasi Rădulescu și Dana Gonț.

Amalia Enache

Nu împart oamenii în buni sau răi, ci în generoși sau ne generoși și îmi doresc să fiu printre cei generoși, așa că bine că avem o zi a generozității să ne aducă aminte de asta.

Diana Lupu

Atunci când mă gândesc la generozitate, mă gândesc la a oferi și cred că este un cuvânt cu substanță, cred că este vorba despre multă empatie, despre a fi prezent pentru comunitate, a fi prezent pentru tine, deoarece din noi oferim și celorlalți.

Alătură-te, fi generos și #puneinimă de Giving Tuesday!