Rochii de mireasă ori ținute de party? Tu decizi!

8-maison-raquette-bridal-fall-2016

Despre Violette şi Dana şi afacerea lor de familie, Maison Raquette – un brand născut în Chișinău, dar care este acum disponibil şi în România, am mai povestit aici.

Acum, Maison Raquette anunţă lansarea colecţiei Bridal 2016. Nu plănuieşti o nuntă în viitorul apropiat? Nicio problemă, căci ţinutele din această colecţie pot fi foarte bine purtate şi la petrecerile de sărbători.

25-maison-raquette-bridal-fall-2016

Colecția sparge tiparele nunții clasice, adresându-se mai ales celor care abordează marele eveniment dintr-o perspectivă neconvențională însă la fel de elegantă și rafinată. Elementele signature ale brandului Raquette sunt prezente și în această colecție sub forma unor inserții și detalii din dantelă transparentă, panglici, mâneci supradimensionate și texturi vaporoase de o eleganță răvășitoare.

Colecția Raquette Bridal Fall 2016 deține secretul echilibrului perfect între croielile actuale, alura minimalistă și influențele discrete ale anilor ’70. Look-urile propuse surprind prin nonșalantă și lejeritate, mizând pe o sofisticare contemporană și o simplitate elaborată, ce nu va putea trece neobservată. Rochiile si salopetele emană obsesia pentru stilul bohème chic, inspirat de muzele seventies, Jane Birkin, Bianca Jagger și Michelle Pfeifer.

Colecția este disponibilă în Molecule F Concept Store (Promenada Mall) si online.

Foto: Maison Raquette