Rochia Zara purtată de Kate Middleton – sold out

Nu e o noutate că membri familiei regale pot influența vânzările atunci când aleg să poarte ținute din magazinele mass-market. Ne aducem aminte paltonul J. Crew purtat de Meghan Markle într-o vizită la Birmingham în această primăvară, care a fost sold out în două ore.

Zilele trecute, Ducesa de Cambridge a ieșit la un meci de Polo împreună cu familia sa, pentru a-l susține pe Prințul William, care a fost concurent la Maserati Royal Charity Polo Trophy, în Gloucestershire. Ce ținută a ales să poarte? O rochie bleu ultrafeminină și perfectă pentru o zi în aer liber, de la Zara. Rochia a costat 39,99 lire și, la câteva ore de când au apărut imaginile cu Kate Middleton purtând-o, a fost sold out pe site-ul retailerului.

Ducesa a accesorizat ținuta în stilul ei deja binecunoscut, adică simplu și potrivit contextului, a ales o pereche de platforme din pânză, o geantă albă și ochelari.

În continuare, iată câteva rochii pe care le poți achiziționa pentru a obține un look asemenător cu cel purtat de Ducesa de Cambridge:

Rochie H&M, 159,90 lei
Rochie Gerard Darel, 800 lei

Zara, 149,90 lei

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle