Robin Wright vine în România

Actrița, cunoscută mai ales pentru rolul său din serialul House of Cards, ajunge la București la începutul lunii octombrie.

Le 52 de ani, Robin Wright este una dintre cele mai puternice femei de la Hollywood, atât pe scenă, cât și în afara ei. Acum ai ocazia să o poți vedea și asculta pe Robin pe scena Teatrului Național din București, pe 3 octombrie, la Conferința Globală IAA „Creativity 4 Better”. 

Alături de celebra actriță de la Hollywood, alți 25 de vorbitori din întreaga lume vor inspira audiența cu povești creative, fie că practică o creativitate vizuală, tehnologică, de business sau în educație. Vezi cine sunt aceștia pe www.creativity4better.com.

IAA Global Conference Creativity 4 Better”, conferința despre comunicare, sustenabilitate, tehnologie și educație organizată de International Advertising Association pe 2-3 octombrie la TNB, o aduce pentru prima dată la București pe celebra actriță Robin Wright, câștigătoarea Globului de Aur pentru interpretarea rolului Claire Underwood din serialul House of Cards.

Bilete -oferta Late Bird!

Categorii Lifestyle