Robbie Williams se află în autoizolare în St Barts, Caraibe

robbie williams st barts

Robbie Williams se află în autoizolare în St Barts, Caraibe, după ce a fost depistat pozitiv cu COVID 19. 

Robbie Williams se află în Caraibe alături de soția lui, Ayda Field și de cei patru copii – Teddy, 8 ani, Coco, 2 ani, Charlton, 6 ani și Beau, 11 luni. Nu se știe încă dacă și restul familiei a contractat virusul, dar cei șase își petrec perioada obligatorie de carantină de 14 zile întră-o vilă care costă 20 000 de dolari pe noapte.

Familia Willliams are parte de o carantină de cinci stele, dar nu se poate deplasa la plaja din apropierea casei. Conform presei străine, simptomele artistului britanic sunt destul de accentuate. Robbie Williams și familia lui au ajuns în St Barts la sfârșitul anului trecut.

robbie williams st barts

robbie williams st barts

robbie williams

robbie williams st barts

Vila în care Robbie Williams (46 de ani) s-a autoizolat pune la dispoziție majordom personal, chelner și menajeră. Casa are șase dormitoare, sala de sport, piscină infinity, grădină luxuriantă și oferă o panorama mirifică asupra oceanului.

robbie williams st barts

robbie williams st barts

robbie williams st barts

In luna septembrie a anului trecut, Robbie Williams povestea într-un interviu că s-a mutat în Elveția în perioada pandemiei și că epidemia îi dă o stare nevrotică. Artistul mai deține o casă la Londra și două în Los Angeles (dintre care una în Malibu).

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle