Robbie Williams lansează o melodie ironico-optimistă la adresa acestei perioade – ”Can’t Stop Christmas”

robbie williams Can’t Stop Christmas

”Moș Crăciun vine cu sania, dar stă la doi metri distanță”, așa sună unul dintre versurile celei mai noi melodii lansate de Robbie Williams (46 de ani)- ”Can’t Stop Christmas”, care vrea să mai îndulcească această perioadă complicată la nivel mondial prin muzica sa.

Robbie Willliams lansează o piesă plină de umor amărui la adresa perioadei de pandemie și vrea să întâmpine Crăciunul într-o notă optimistă. În noul său single, artistul cântă despre cum va fi Crăciunul aul acesta – unul inedit, cu întâlniri pe Facetime, Zoom și cu dezinfectat de mâini drept cadou de pus sub brad.

”Can’t Stop Christmas” face parte de pe dublul-album semnat Robbie Williams – ”The Christmas Present”, pe care se mai regăsesc și dueturi cu Rod Stewart, Bryan Adams, Jamie Cullum și cu Tyson Fury.

Albumul este relansat după ce a apărut pe piață anul trecut, în decembrie, când Robbie Williams a reușit să egaleze atunci performanța lui Elvis Presley, aceea de a fi artistul solo cu cele mai multe albume numărul 1 în topurile britanice.

Categorii Lifestyle