Ritual anti-aging pentru piele

chanel_hepta_683651

O piele care îşi menţine aspectul tânăr, fără riduri este fără îndoială dezideratul suprem al tuturor femeilor. Pentru a le transforma dorinţa în realitate, experţii de la Skincode Exclusive propun gama Skincode Exclusive, care are la bază un complex activ de regenerare celulară G2 alcătuit din vitamine, minerale, aminoacizi şi Aloe Vera.  Folosirea produselor atrage după sine, fără excepţii rezultate remarcabile: ridurile sunt estompate, iar luminozitatea, elasticitatea şi textura pielii netedă este recăpătată.

Secretul este să foloseşti în cadrul ritualului tău de skincare 3 produse, care fac minuni:

  1. concentratul intensiv de întinerire, care reface conturul feţei, umple ridurile şi revitalizează tenul

concentrat de intinerire skincode 2. crema celulară anti-aging pentru regenerare şi reîntinerire

crema celulară anti-aging pentru regenerare şi reîntinerire 3. crema celulară de noapte pentru retexturare şi reparare.

Aceasta este o cremă unică prin acţiunea sa de exfoliere delicată a pielii, stimulând reînnoirea celulară, estompând petele pigmentare şi reparând ţesuturile în profunzime.

cell-night-refinerepair_with-box

Sfatul expertului

Cele 3 produse se folosesc asociat, întotdeauna seara, respectând doi paşi simpli. La final, te vei bucura de un efect complet de regenerare al pielii, de reînnoire celulară, retexturare şi umplere a ridurilor.

Pasul 1: Aplică mai întâi concentratul intensiv de întinerire (cel mai concentrat produs din gama Skincode Exclusive, cu textură mătăsoasă), urmat de crema celulară anti-aging. Repetă acest ritual în fiecare seară, timp de 4-6 săptămâni până la epuizarea cremei.

Pasul 2: Continuă să aplici concentratul intensiv, dar urmat de crema celulară de noapte până la epuizarea acesteia. Urmează acest ciclu aproximativ la 8 săptămâni.

Foto: hepta.ro