Rita Ora are o relație cu Rafferty (23 de ani), fiul lui Jude Law

rita ora rafferty law

Rita Ora (29 de ani) este implicată într-o nouă poveste de dragoste cu Rafferty, fiul în vârstă de 23 de ani al actorului Jude Law și al lui Sadie Frost (actriță).

Rita și Rafferty au fost văzuți plecând împreună, ținându-se de mână, de la after-party-ul British Fashion Awards din Londra. Se pare ca povestea de dragoste dintre cei doi s-a înfiripat în urmă cu câteva săptămâni, pe platourile de filmare ale remake-ului ”Oliver Twist”. Martorii spun că fost vorba de dragoste la prima vedere și că Rita și Rafferty sunt foarte implicați în relația lor, pe care și-au asumat-o acum în mod public.

rita ora rafferty law

rita ora rafferty law

În producția ”Oliver Twist” mai joacă nume mari din industria filmului, cum ar fi Michael Caine și vedeta din Game Of Thrones, Lena Headey. În film, Rafferty interpretează rolul principal, iar Rita Ora a primit rolul Artful Dodger. Rafferty se află la primul său rol de anvergură, după o carieră de succes ca model, iar Rita Ora a mai apărut în seria Fifty Shades, în rolul Mia Grey.

Despre Rita Ora, pe numele adevărat Rita Sahatçiu Ora, se știe că a mai avut relații cu celebrități precum Gerard Butler, Bruno Mars, Rob Kardashian, Jonah Hill și ASAP Rocky, actualul partener al Rihannei, și el prezent la British Fashion Awards.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle