Rimmel & Kate Moss sărbătoresc 15 ani de London Look

kate

Rimmel și Kate Moss lansează o ediție specială a colecției aniversare pentru buze și unghii în nuanțele de roșu și nude preferate de Kate, așa că este timpul să te bucuri stilul londonez în cel mai plăcut mod posibil!

Încă din 2001, Kate este muza brandului Rimmel. Aceasta a adoptat dintotdeauna stilul edgy și a fost sufletul orașului iconic; este imaginea reprezentativă a clasicului London Look, un adevărat purtător de cuvânt. Colecția aniversară omagiază aparițiile iconice ale lui Kate și diversele aspecte ale personalității ei, de la cea pe care o lasă la iveală pe covorul roșu până la zeița boho.

„Sunt incredibil de mândră de relația de peste 15 ani pe care o am cu Rimmel. E un brand drag inimii mele; primul meu ruj a fost Rimmel Heather Shimmer. Noua colecție aniversară reinterpretează look-urile londoneze preferate de mine din ultimul deceniu și jumătate. M-am axat pe roșu și nuanțe nude deoarece acestea sunt culorile pe care iubesc să le port – fiecare nuanță reflectă o latură diferită a personalității mele” susține Kate.

Colecție aniversară: Ruj de buze Lasting Finish By Kate

Lansat pentru prima dată în 2011 pentru a marca aniversarea a 10 ani de colaborare între Kate și Rimmel, rujul Lasting Finish By Kate a fost produsul de debut pentru linia de make-up a modelului. Bazându-se pe succesul acestei lansări, colecția aniversară prezintă patru nuanțe originale – două nuanțe de roșu (Muse Red #51 și Retro Red #53) și două nude (Boho Nude #56 și Rock N Roll Nude #54) – fiecare inspirată de aparițiile iconice ale modelului.

1

Colecție aniversară: Lac de unghii Super Gel Nail Polish

Stilul iconic al modelului o îmbracă din cap până-n picioare, de aceea colecția aniversară include și trei nuanțe de lac de unghii Super Gel Nail Polish. Pentru a completa nuanțele de roșu pentru buze, supermodelul a creat Rock N Sparkle #044, un roșu sclipitor care adaugăun strop de glamour oricărei ținute. Kate a creat, de asemenea, două nuanțe noi nude pentru unghii: Boho-licious #015, o nuanță de bej ce se potrivește la orice, și Gilty Pleasure #071, o nuanța de roz cu auriu ce evocă spiritul festiv al celei de-a 15-a aniversări.

FotorCreated

Lui Kate îi plac manichiurile strălucitoare, iar datorită inovației Rimmel, Super Gel oferă un finisaj lucios și impecabil cu volum 3D și aspect de gel profesional. Formula sa exclusivă în doi pași Gel Colour System folosește tehnologia de uscare cu lumină naturală pentrua oferiun finish profesional ce strălucește și rezistă până la 14 zile. Ușor de aplicat, se usucă la fel ca un lac de unghii obișnuit, fără a fi necesară folosirea lămpii UV.

Foto: Rimmel London