Rihanna va juca un rol important în Bates Motel, serialul prequel al peliculei Psycho

hepta_2341675

E o părere personală, ce-i drept, dar Bates Motel este unul dintre cele mai bune seriale pe care le-am văzut vreodată. Dacă îţi plac poveştile dark şi personajele twisted, îţi recomand acest show cu toată căldura!

Serialul este un prequel al filmului Psycho, urmărind povestea lui Normal Bates în vremea adolescenţei sale, înainte ca el să devină criminalul în serie portretizat în pelicula regizată de Alfred Hitchcock.

Probabil una dintre cele mai memorabile scene din Psycho (şi din istoria thrillerelor de groază) este cea în care Marion Crane, personaj jucat de Janet Leigh, e înjunghiată de către Norman Bates în timp ce se află în duş.

hepta_1943244

Marion primeşte un update fresh – conform anunţului făcut de Rihanna la Comic Con, artista va intra în pielea personajului (şi, cel mai probabil, va recrea scena-cult) în cadrul celui de-al cincilea (şi ultimul) sezon al serialului Bates Motel.

„Am vrut să punem acest rol iconic într-o lumină contemporană şi să îl redefinim într-o manieră exaltantă. Am auzit de asemenea că Rihanna este un fan al serialului, iar noi suntem mari fani ai ei, aşa că a fost coliziunea perfectă între creativitate şi destin”, au spus Carlton Cuse şi Kerry Ehrin, producătorii executivi ai Bates Motel, într-un panel de discuţie de la Comic Con.

Chiar dacă nu va fi primul rol de actorie al Rihannei (artista a mai avut apariţii cameo în Battleship şi This Is The End), acesta va fi primul său rol de anvergură, iar eu una, aștept cu sufletul la gură noul sezon din Bates Motel, cu toate că data de începere a acestuia nu a fost încă făcută publică.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle