Rihanna și Normani, în cea mai senzuală campanie a momentului

Rihanna și Normani sunt starurile celei mai senzuale campanii a momentului. Fiind în luna dragostei, nu poți să nu te inspiri din fotografiile realizate pentru cea mai nouă colecție Savage x Fenty. 

Știm că pentru Rihanna, Normani a fost cea mai bună alegere atunci când a fost vorba de a alege un ambasador al brandului său. Mai știm și că Riri ne surprinde la fiecare lansare cu fotografii de campanie care îi pun în valoare atât feminitatea, cât și filosofia sa de brand, prin care a ales să reprezinte toate etaloanele de frumusețe. Astfel, de câteva sezoane bune, colecțiile ei au cârștigat atât popularitate, cât și aprecierea de care aveau parte cândva show-urile Victoria’s Secret, unul dintre cele mai cunoscute branduri de lenjerie intimă, detronate de nimeni alta decât Riri. Upsi!

Rihanna

Cea mai senzuală campanie a momentului nu putea să nu o aibă din nou în distribuție pe artistă, alături de frumoasa Normani, o emblemă a încrederii în sine și a forței feminine.

Normani
Normani

Cu toate a fost lansată acum câteva săptămâni colecția Valentine’s, în nuanțe obraznice de roșu, formată din piese îmbogățite cu fermoare și alte elemente extrem de sexy, pentru această colecție, Savage x Fenty by Rihanna a ales o paletă cromatică efemeră, formată din nuanțe delicate de lila, roz și alb. Într-un decor extrem de boem care ne amintește de apartamentele de la Versailles ale Mariei Antoaneta, cele două staruri au pozat în noile piese ale brandului, în care dantela și materialele transparente joacă rolurile principale. Rihanna a ales să poarte o perucă mov bob și câteva bijuterii statement, în timp ce Normani a purtat o coroană din flori a la Frida Kahlo.

Dintre acestea, preferații noștri ar fi ciorapii înalți cu bandă, potrivite unui outfit format dintr-o rochie din satin sau din mătase, cu o răscroială generoasă, cu un sacou masculin aruncat pe umeri și cu o pereche de stilettos cu baretă pe gleznă. Și nu uita de rujul roșu!

Rihanna în campania pentru colecția de Valentine’s Day
Rihanna, în campania pentru colecția de Valentine’s Day.

Foto: Hepta