Rihanna se pregătește să-și lanseze primul parfum sub marca Fenty

rihanna parfum

Rihanna își va lansa primul ei parfum de când și-a înființat compania de cosmetice Fenty Beauty și anunță că aroma ei va fi una ”senzuală, care îi oferă încredere celei care o poartă”.

Rihanna întărește rândul vedetelor care își lansează propriul lor parfum. Cântăreața a așteptat câțiva ani până când s-a hotărât să-și creeze propriul ei parfum, după ce a dat lovitura în industria cosmeticelor cu linia ei Fenty Beauty, care a avut mare succes. Acum, Rihanna a făcut un teaser pe Instagram prin care anunță lansarea primului ei astfel de produs – Fenty Parfum, unul încărcat de senzualitate, atitudinea cu care ne-a obișnuit artista încă de la lansarea ei în muzică.

View this post on Instagram

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Rihanna a publicat mai multe fotografii prin care anunță lansarea parfumului, în care afișează o tunsoare nouă, trendy.

Rihanna a pătruns în forță pe piața produselor de înfrumusețare cu cosmeticele ei, dar și cu articole de îngrijire a părului, lansate în urmă cu câteva luni. De asemenea, brandul ei, Fenty, are succes și pe piața de retail de haine, mai ales cu linia lenjerie intimă. Totuși, artista nu a avut succesul așteptat cu colecția ei de haine, pe care a întrerupt-o recent, din cauză ca piesele erau prea scumpe și rămâneau nevândute. Rihanna și-a creat conglomeratul din industria de beauty și de retail alături de gigantul LVMH, liderul mondial în industria bunurilor de lux.

În 2019, Rihanna a devenit cea mai bogată cântăreață din lume, cu o avere de mai multe sute de milioane de dolari.