Rihanna, Gigi, Kim K: Cum recreezi look-urile iconice ale starurilor

Rihanna, Gigi Hadid și Kim Kardashian West: toate trei dețin propriile imperii – Rihanna este printre cele mai populare artiste ale momentului, are propria linie de produse de beauty și propria linie de îmbrăcăminte creată în colaborare cu PUMA și prezentă în calendarul oficial al New York Fashion Week, Gigi este unul dintre supermodelele de top de câțiva ani încoace, urmează să lanseze în primăvară a patra colecție de haine împreună cu designerul Tommy Hilfiger și, între timp, a semnat o colecție de produse beauty în colaborare cu Maybelline, iar Kim, pe lângă numeroasele parteneriate cu diverse branduri, și, desigur, reality show-ul de la care a pornit totul, este implicată și în cam orice discuție legată de modă, e în front row la Fashion Week, e pe lista invitaților la prestigioasă Gală MET și a reușit să câștige nu numai admirația designerilor ci și pe cea a Annei Wintour, care a pus-o pe coperta Vogue.

Fiecare dintre cele trei are un look autentic, personal, dar ce au în comun este faptul că sunt un set de powerwomen de la care ne putem inspira nu numai în ceea ce privește stilul vestimentar.

Rihanna

Rihanna preferă să abordeze – atât în colecțiile sale pentru labelul propriu (Fenty X PUMA), cât și în viața de zi cu zi – un vibe streetwear, care se întâmplă să fie și cel mai popular look al momentului (vezi explozia de popularitate a unor branduri precum Vetements sau Off-White).

Top Fenty X PUMA – aici; Jeans Topshop – aici; Botine Fenty X PUMA – aici; Ochelari de soare Christian Dior (pre-owned) – aici; Fenty X PUMA Match Stix – aici.

Gigi Hadid

Stilul lui Gigi se remarcă prin riscurile pe care și le asumă – multe dintre piesele pe care Gigi le poartă sunt statement pieces pe care nu le-ar alege oricine de pe rafturile magazinelor, dar ușurința cu care ea le poartă în viața de zi cu zi nu are cum să se traducă decât prin #stylegoals.

Pulover și pantaloni Tommy X Gigi – disponibile în magazinele Tommy Hilfiger, Ochelari de soare Le specs x Adam Selman – aici; Ruj și fond de ten Gigi Hadid X Maybelline – disponibile la standurile Maybelline.

Kim Kardashian West

În afara cazurilor în care participă la vreun eveniment special, look-ul go-to al lui Kim, de câțiva ani încoace, este unul foarte simplu – o fustă creion trei sferturi sau o pereche de colanți/pantaloni slim, un crop top, un pardesiu lung și pantofi cu toc sau ghete combat. Toate în nuanțe neutre, precum bej sau kaki. Sună destul de plicticos în teorie, însă după ani și ani în care Kim a încercat fel și fel de stiluri și trenduri, a ajuns în sfârșit la formula câștigătoare, și, atâta vreme cât o avantajează, faptul că rămâne fidelă unui stil anume nu poate fi considerată decât o mișcare inteligentă.

Bustieră Fenty X PUMA – aici; Pantaloni Topshop – aici; Botine Stuart Weitzman – aici; Pardesiu Joseph –aici; Ruj Charlotte Tilbury Kim K.W.- aici.