Ricky Martin vorbește despre sexualitatea sa și despre numeroasele relații pe care le-a avut cu femei de-a lungul timpului

ricky martin

Ricky Martin vorbește despre sexualitatea sa pentru prima dată de când a recunoscut că este gay, în urmă cu 10 ani.

S-au împlinit zece ani de când celebrul cântăreț Ricky Martin (49 de ani) a recunoscut public că este de orientare homosexuală, fapt ce a dezamăgit la acea vreme milioane de fane din întreaga lume.

Artistul, care a avut pentru o bună bucată de vreme relații și cu femei, este căsătorit în prezent cu pictorul de origine siriano-suedeză Jwan Yosef, cu care are patru copii. Ricky Martin a vorbit recent în publicația People despre sexualitatea sa, despre care spune că este un lucru complicat și care nu poate fi descrisă ca fiind albă sau neagră; aceasta adauga că, atunci când avea relații cu femei, era implicat 100% și nu a mimat afecțiunea și atracția față de ele pentru a ascunde, de fapt, că este gay.

ricky martin jwan yosef
Ricky Martin și Jwan Yosef

Le-am iubit pe toate femeile cu care am avut relații, așa mi se pare normal. Sexualitatea este complicată, nu e în alb sau negru, e plină de culori. (…) Nu poți mima chimia cu altă persoană, iar între mine și ele a fost o chimie. Nu am indus în eroare pe nimeni”, a subliniat cântărețul de origine portoricană.

Lilly Melgar și Rebecca de Alba
Lilly Melgar și Rebecca de Alba

Printre relațiile cunoscute ale lui Ricky Martin, atât cu bărbați cât și cu femei, înainte ca acesta să se însoare cu Jwan Yosef, s-au numărat cele cu Carlos Gonzalez (2008 – 2014), Nathan Lane (2008), Ines Misan (2000 – 2002), Maital Saban (2000), Adriana Biega (1998 – 1999), Lilly Melgar (1994), Rebecca de Alba (1994 – 2005) și Gabriela Sabatini (1992).

ricky martin

Prima abordare a subiectului orientării sale sexuale a avut loc în 2000 și a fost inițiată de celebra jurnalistă Barbara Walters. Atunci, Martin a evitat să vorbească despre acest lucru, dar a declarat acum că i-ar fi plăcut să profite de acea șansă și să aibă curajul să recunoască faptul că este atras și de bărbați.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle