Revitalizează-ţi jeanşii

hepta_2314739

În doze discrete, sub forma unui detaliu al ţinutei de ansamblu, ori în versiuni all in, sub forma pieselor din denim alăturate şi suprapuse în exerciţii de exces asumat, denim-ul e hot hot hot în acest sezon.
E de-ajuns să arunci o privire pe podiumuri, peste instantaneele de street style, ori pe conturile de Instagram ale celor mai stylish persoane, ca se te convingi.

Dacă se întâmplă să te fi plictisit de jeanşii tăi vechi, soluţia vine de la Diesel, sub forma Denim Master Studio, un serviciu special de personalizare.

Diesel Denim Master Studio Romania (167)

Începând din această primavară, aparatul special pentru personalizat piesele din denim va putea fi utilizat (cu ajutorul specialiștilor Diesel) în Diesel Store Băneasa Shopping City. Opţiunile includ ţinte şi patch-uri de diferite forme şi dimensiuni care îţi oferă posibilitatea de a individualiza orice pereche de jeanși marca Diesel (cumpăraţi în prealabil sau pe loc, din magazine), prin aplicarea lor cu ajutorul aparatului special.

Posibilităţile sunt nenumărate – un şir de capse pe laterala exterioară a fiecărui picior, pentru un look punk rock (asortează cu o jachetă din piele), ori poate o avalanşă de capse pe buzunarele din spate a unei perechi de jeanşi negri, pentru un feeling grunge.

Dar de ce să te opreşti la jeanşi? Cum sună o jachetă din denim cu partea din spate acoperită de patch-uri colorate? Cool, nu?

Diesel Denim Master Studio Romania (212)

Foto: hepta.ro, Diesel