Reuniune Destinyʼs Child la premiera The Lion King

beyonce destiny s child lion king

Beyonce, Kelly Rowland și Michelle Williams – ceea ce a fost Destinyʼs Child în urmă cu ani buni s-au reunit, cel puțin pentru o seară. Motivul? Premiera de gală a animației Disney The Lion King, un remake al clasicului din 1994. Michelle Williams au fost alături de fosta lor colegă la premiera celei mai recente producții în care Beyonce își împrumută vocea personajului Nala.  Celelalte vedete implicate în megaproducția The Lion King sunt Keegan Michael Key – Kamari, Donald Glover – Simba, Seth Rogen – Pumbaa, Chiwetel Ejiofor – Scar, James Earl Jones – Mufasa și mulți alții. Beyonce a venit la premiera The Lion King din Hollywood alături de Jay-Z și de fiica ei cea mare, Blue Ivy. Mama și fiica au purtat ținute asortate, strălucitoare. 

beyonce the lion king blue ivy

The Lion King urmează să aibă premiera mondială pe 19 iulie 2019. Producătorii se așteaptă ca The Lion King să doboare recordurile de audiența în weekendul în care intră în cinematografe și șă depășească recordul anterior, înregistrat tot de o producție Disney, Frumoasa și Bestia. 

beyonce the lion king

Printre vedetele care si-au exprimat interesul față de personajul Scar s-au numarat Jeremy Irons și Hugh Jackman; Benedict Cumberbatch a refuzat provocarea. Rolul a fost câștigat, în cele din urmă de Chiwetel Ejiofor. 

Foto: Hepta

Beyonce și fiica ei, Ivy Blue, apariții exotice la Wearable Art Gala

Beyonce a avut o apariție spectaculoasă la gala anuală organizată de mama ei, Tina Lawson și de tatăl ei vitreg, Richard Lawson – Wearable Art Gala, din Santa Monica. Cântăreața a afost însoțită de fiica ei în vârstă de 7 ani, Ivy Blue, iar amândouă au purtat costume inspirate din filmul Disney – The Lion King. Vezi AICI pozele inedite.

Categorii Lifestyle