Resursele de frumusețe ale mării

gama 417 fata

Algele, sărurile specifice, mineralele: toate aceste elemente sunt ingrediente cât se poate de benefice pentru o piele care să radieze de frumusețe. Nu e de mirare că toate beauty-addict le caută, cu sârguință, în toate produsele cosmetice. Iar când toate aceste ingrediente-minune se regăsesc în același produs, cu atât mai bine!

Frumusețea naturală și sănătatea pielii au devenit o provocare pentru femeile din întreaga lume, iar menținerea aspectului tânăr este o misiune dificilă atunci când produsele de îngrijire nu îți sunt aliați. Brandul -417 a adus soluții revoluționare și a dovedit că una dintre cele mai valoroase resurse de frumusețe o reprezintă Marea Moartă. Considerată a fi cel mai mare SPA din lumea întreagă, Marea Moartă conține 21 de minerale diferite ale căror proprietăți terapeutice, de înfrumusețare si de relaxare sunt recunoscute de noi toți.

Gama de produse cosmetice -417, o linie unică și exclusivă de produse pentru îngrijirea pielii, combină vitamine energizante (A, B, E, D și F), extracte naturale din plante cu un complex bogat de minerale din apa de la Marea Moartă. Descoperă și tu cea mai străveche sursă a frumuseții!

gama 417

(Sfaturi personalizate, consiliere și testare de produs în farmaciile Sensiblu sau pe https://www.facebook.com/minus417sensiblu)