Restrospectiva anului 2018: Best Beauty Looks

Privind în urmă, anul acesta ne-a oferit o multimer de look-uri surprinzătoare din partea vedetelor, printre care nu putem uita de aparițiile de la nunțile regale. A venit vremea să scoatem la iveală cele mai bune look-uri purtate de celebrități de-a lungul anului, așa că iată un top cu preferatele noastre în materie de beauty!

Meghan Markle este personajul care ne uimește pe zi ce trece, însă nu puteam trece cu vederea look-ul purtat de Ducesa de Sussex în ziua nunții ei. Simplitatea și eleganța inspirate de look-ul lui Meghan au devenit un beauty statement în 2018.

Cu siguranță vom fi îndrăgostite în continuare de “loose bun”, coafură pe care Emily Blunt a purtat-o în nenumărate rânduri în acest an.

Te gândești deja la un go-to everyday look pentru anul 2019? Avem sugestia perfectă: machiajul purtat de Mila Kunis.

Dacă e ceva ce ne-a plăcut mult în acest an, ei bine, acela a fost glitterul, iar Margot Robbie a știut cum să profite de el din plin.

La People’s Choice Awards, Kendall Jenner a fost în centrul atenției , purtând un look atipic, minimalist, care constă în câteva linii orizontale de un verde deschis.

În topul nostru ocupă un look și Rita Ora, care a purtat anul acesta la People’s Choice Awards un golden eye look completat de un gloss transparent.

În cadrul American Music Awards,  toate privirile au fost furate de Jeniffer Lopez, care s-a remarcat atât prin ținuta pe care a purtat-o dar și prin alegerea coafurii “messy bun”, alături de un machiaj smokey eyes și, bineînțeles, tenul bronzy care îi caracterizează lookul.