Replay: Active ’90s

Moda anilor ’90, cu influențe sport actuale – asta ne propune Replay pentru colecția toamna-iarnă 2018-2019. Croiala ținutelor aduce laolaltă stilul army, lumea sportului și stilul grunge. Iar inspirația pentru nouă colecție Active ’90 vine direct Los Angeles, unde a luat naștere rock-ul alternativ, care a pornit din puterea și curajul specifice grunge-ului și îndrăzneala bikerilor.

Jachetă din piele Replay

Brand-ul Replay ne duce într-o lumea ce amintește de cea army și cea a bikerilor. Jachetele supradimensionate, paltoanele și hanoracele cu broderie sunt conturate cu elemente de streetwear, marcate prin logouri, înscrisuri și dungi sport. Găsim piese cu tăieturi asimetrice și o paleta de culori de la gri închis la verde măsliniu. Sunt aduse combinații de elemente army cu piese sexy, cum sunt rochiile cu șliț adânc pe picior și bluzele în carouri sau fustele mini din țesături de camuflaj alături de cămășile cu multe buzunare.

Jachetă sport Replay

În cadrul colecției, linia denim pentru sezonul toamnă-iarnă 2018-2019 suprinde prin nuanțe și modele care merg perfect mixate cu hanorace, cămăși sau paltoane. La baza colecției stau linii simple, însoțite de abraziuni și încrețiri, astfel încât denimul să aibă aspect uzat.

Jeans Replay

Prin tradiție, Replay ne propune și de această dată o oferta diversă ce garantează calitatea materialelor și designul edgy al pieselor. Iar ca element de noutate pentru linia denim, Replay aduce tehnologia de prespalare eco-friendly IceBlast, prin care materialul vine cu un efect stone washed unic. Articolele pot fi găsite în magazinele Replay din AFI Cotroceni și ParkLake Shopping Center.

Jeans Replay 2Sweatshirt ReplayRochie Replay cu print floralCamasa-rochie ReplayJachetă ReplayCamasa Replay print tartanRochie ReplayFusta din dantelă ReplayCurea din piele ReplayRucsac Replay

(Promo)