Remodelare 360° – O experienţă estetică unică 

Conceptul “Remodelare 360°” este disponibil în exclusivitate la ALTO Studio București, ca răspuns al specialiștilor în estetică la strădania de a da formă perfecțiunii personale, orientată pe rezultat. Un serviciu 100% personalizat, având ca punct de plecare diagnosticarea detaliată gratuită, inclusiv scanarea corporală 3D Styku – cel mai acurat și neinvaziv analizor de compoziție corporală de pe piață. Specialistul în Estetica Corporală integrează informațiile într-un plan terapeutic complet și etapizat, gândit pe toate direcțiile – slăbire localizată, tratarea celulitei, ameliorarea laxității, tonifiere și fermitate cutanată și musculară – în proporțiile juste și într-o ordine clară, pentru optimizarea rezultatelor. Îți este alături pe tot parcursul programului, urmărind rezultatele prin evaluări periodice și coordonând echipa de terapeuți pentru a remodela și – în final – a întreține versiunea ta redefinită. 

La ALTO Studio, viziunea noastră dă o direcție matematică esteticii corporale. Dezvoltăm proiectarea de arhitectură corporală pornind de la studiile clinice ale terapiilor utilizate, integrând frumusețea naturală cu percepția actuală în estetică”, declara Simona Mititelu, fondatoare a centrului de estetică sustenabilă.

Centru de estetică de tip boutique, ALTO Studio Bucuresti este un studio specializat în terapii avansate de remodelare corporală, estetică facială și epilare definitivă, și functionează într-o locație distinsă, într-o zonă rafinată și ușor accesibilă a Bucureștiului, într-un ambient luxos dotat cu tehnologiile cele mai eficiente astăzi și o echipă pregătită să înțeleagă și să răspundă nevoilor și exigențelor tale.

Remodelarea corporală este coordonată de Beauty Manager și folosește toate terapiile estetice de bază – slăbire localizată, tratarea celulitei, tonifiere cutanată și musculară și fermitate – bazandu-se pe tehnologiile VELASHAPE III, Endermologie LPG ALLIANCE, Radiofrecvență și Cavitație DALYANCE, Presoterapie ADAGYO, Criosculptare COOLTECH DEFINE și Biostimulare ULTRATONE Excel-Pro.”

Estetica facială sub eticheta ALTO urmărește direcția sustenabilității, prin terapii neinvazive, care potențează frumusețea naturală, fără a altera trăsăturile, iar pentru Epilarea definitivă cu dioda laser îți este pus la dispoziție un program complet, efectuat cu echipamentul Elysion Pro, care asigură rezultate rapide, pe orice fototip, în orice anotimp, chiar și vara.

Experiența ALTO este clădită cu profesionalism și căldură în jurul nevoilor și așteptărilor tale. Merită încercată, cu certitudine!”