Remediul pentru zilele mohorâte de toamnă: Terapia prin shopping

1c9a7093

Vremea de afară e din ce în ce mai mohorâtă, dar am găsit remediul: terapie prin shopping, justificată de nevoia de a completa garderoba cu piese pentru sezonul rece.

Pentru noul sezon, designerii Motivi au creat o colecţie care are drept laitmotive confortul şi versatilitatea. De la pulovăre tricotate pe care le poţi purta alături de jeanşi şi botine stil army, ori alături de o fustă scurtă plisată şi cizme peste genunchi, şi până la jachete parka atât de călduroase încât sunt perfect potrivite pentru o vacanţă la munte, dar şi pentru a acompania look-urile de zi cu zi în oraş.

fotorcreated1

Colecţia oferă posibilităţi nelimitate şi te invită să te joci cu stilurile şi să descoperi noi mixuri menite să spună mereu o altă poveste.

De asemenea, colecţia include atât piese clasice şi elegante, precum trench coat-uri, paltoane de inspiraţie masculină, ori jachete din blană, dar şi elemente casual, precum jachete biker, piese cu animal print sau fulare supradimensionate.

Iar cum sezonul de toamnă/iarnă coincide cu cel al petrecuerilor, nu puteau lipsi piesele party-ready: rochii din dantelă, jumpsuit-uri elegante şi sacouri smart, acompaniate de accesorii printre care se numără eşarfe fluide sau pălării cu bor larg.

1c9a6156

În ceea ce priveşte paleta cromatică, această este definită de nuanţele tomnatice, precum bej, maro, gri şi negru, completată de pete de culoare în tonuri de roşu, verde şi albastru.

Spor la shopping!

Foto: Motivi