Relaxare fără limite în confortul casei tale cu noile game Tesori d’Oriente

Stilul de viață aglomerat, stresul și grijile cotidiene sunt la ordinea zilei în viața fiecărei femei. De câte ori ți-ai propus să îți iei pur și simplu o pauză și să pleci într-o călătorie, pentru o doză binemeritată de relaxare? Știu, de prea multe ori, dar rare au fost ocaziile când programul ți-a permis, nu-i așa?

De fapt, din cauza acestui stil de viată, majoritatea femeilor uită să se relaxeze. Câteva ședințe de yoga, masaj, sau aromaterapie, fac minuni. Acestea restabilesc echilibrul în viața ta și chiar diminuează unele dintre riscurile pentru sănătate, care sunt adesea asociate cu stresul.

Perfect pentru relaxarea minții și a trupului, masajul Ayurveda este o practică indiană care se bazează pe credința că fiecare fiintă umană are o “dosha”, adică un mix unic de energii ale celor cinci elemente esențiale: apă, pământ, aer, foc și eter. În timp ce masajul detoxifică și curăță organismul, ajută și la intărirea sistemului imunitar. Un detaliu interesant de reținut este faptul că efectul masajului diferă în funcție de momentul zilei în care este realizat. Astfel, masajul din timpul zilei te poartă într-o călătorie relaxantă, în timp ce masajul efectuat seara are un efect tranchilizant.

tesori d'oriente

Dacă nu poți ajunge la o ședință de masaj, armonia și răsfățul te așteaptă acasă. Cum este posibil, te întrebi? Cu ajutorul noii game Tesori d’Oriente Ayurveda, care este imbogățită cu aloe vera, gălbenele, ulei de amla, de neem și de susan, amestec de ingrediente prețioase ce îți vor relaxa mintea și trupul, chiar în confortul casei tale. Este suficient să încerci noua cremă de baie Tesori d’Oriente Ayurveda și să te lași invăluită de aromele orientale, care te poartă cu gândul către misterioasele ținuturi ale Indiei.

Răsfățul nu trebuie să se termine aici, căci poți purta esențele orientale oriunde ai merge, cu ajutorul noilor parfumuri din aceeași gamă, care te cuceresc iremediabil de la primul contact și te poartă într-o călătorie olfactivă, care îți vei dori să nu se mai termine. Noua gamă Tesori d’Oriente Ayurveda este biletul tău către fascinantele ritualuri indiene.

Relaxare, întreținere corporală și energie – acestea sunt primele cuvinte care îmi apar în minte atunci când vine vorba de Yoga, detox, frumusețe și metode sănătoase de a ne menține silueta.

Inspirată din vechile ritualuri japoneze de infrumusețare, Matcha este o pudră delicată, obținută prin uscarea și măcinarea celor mai prețioase frunze de ceai verde. Aceleași ritualuri au servit ca sursă de inspirație principală și pentru Tesori d’Oriente, atunci când a creat gama Tesori d’Oriente Ceai Verde Matcha – o gamă pe care o pot descrie ca o pauză de relaxare profundă, cu efect revigorant asupra pielii, ce oferă un sentiment minunat de prospețime, stare de bine și armonie interioară.

tesori d'oriente

Cu ajutorul pudrei de matcha îți poți pregăti atât ceaiuri, cât și smoothie-uri delicioase cu efect detoxifiant, iar pentru o experiență completă, adaugă în ritualul tău parfumul aromat din noua gamă Tesori d’Oriente Ceai Verde Matcha. Trăiește o experiență inconfundabilă, de care te poți bucura în fiecare zi.

tesori d'oriente