Relația dintre JLo și Ben Affleck trece la următorul nivel: cei doi vor să se mute împreună

ben affleck jennifer lopez

După ce au reînnodat relația în luna mai a acestui an, după 20 de ani de la despărțire, Jennifer Lopez și Ben Affleck nu mai vor să piardă timpul și intenționează să se mute împreună.

Jennifer Lopez a fost văzută recent supervizând lucrările unei case din Bel Air, după ce a fost fotografiată împreună cu Ben Affleck vizitând proprietăți imobiliare în valoare de zeci de milioane de dolari.

JLo construiește o casă în cartierul exclusivist din Los Angeles și nu se sfiește să urce pe schele pentru a observa îndeaproape evoluția lucrărilor, potrivit imaginilor suprinse de paparazzi.

ben affleck jennifer lopez

Artista locuiește în prezent tot în Bel Air, alături de cei doi copii, gemenii Max și Emme, și vrea să se relocheze într-o nouă locuință alături de iubitul ei, care are la rândul său trei copii cu fosta lui soție, actrița Jennifer Garner. Noul cămin al cuplului Bennifer va trebui să adăpostească, la un moment dat, familiile extinse ale celor două vedete.

Ben și Jen au cercetat proprietățile imobiliare aflate în prezent pe piața din Los Angeles pentru a găsi locuința ideală și se pare că le-a atras atenția o vilă în valoare de 65 de milioane de dolari, situată în zona cunoscută drept Billionaires Row, din Holmby Hills. Casa dispune de un teren imens și are opt dormitoare și 12 băi.

ben affleck jennifer lopez

O sursă din apropierea celor doi, citată de Daily Mail, a declarat: ”N-ar surprinde pe nimeni dacă s-ar muta în aceeași casă, își petrec tot timpul împreună, asta e o prioritate pentru ei. JLo s-a reîndrăgostit de Ben nebunește, mai ales că acesta are cariera lui înfloritoare, de sine stătătoare și nu are nevoie de ea pentru a avea succes.”

Ben și Jen trebuiau să se căsătorească în 2003, dar au anulat nunta și s-au despărțit din cauza presiunii media multe prea mari, care apăsa asupra lor. Cel care a fost cel mai afectat de atenția excesivă acordată cuplului a fost Ben, care a părăsit-o pe JLo atunci. ”Acum, ambii sunt mai maturi și au învățat din propriile lor greșeli”, adaugă sursele.

Recent, Jennifer Lopez, care va împlini 52 de ani pe 24 iulie, a apărut în cadrul unui show matinal de televiziune și a evitat elegant să răspundă întrebărilor legate de relația ei cu Ben Affleck.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle