Regé-Jean Page, într-un nou proiect TV

Veștile bune circulă repede. Actorul, care a devenit cunoscut graţie rolului din serialul „Bridgerton”, va interpreta rolul principal în „Sfântul/ The Saint”, într-o nouă adaptare Paramount a romanelor de aventuri scrise de Leslie Charteris.

Acesta este al doilea proiect al lui Regé-Jean Page cu Paramount, după „Dungeons & Dragons”, el fiind de această dată și producător executiv al filmului, conform celor de la The Hollywood Reporter. „The Saint” este bazat pe romanele scrise de Leslie Charteris, în centrul cărora se află un bărbat misterios, Simon Templar, care se luptă cu tot felul de răufăcători.

Rege-Jean Page As Simon Basset In Episode 108 Of “Bridgerton” (2021) Credit: Liam Daniel/Netflix / The Hollywood Archive

Actorul în vârstă de 31 de ani a cucerit inimile fanilor din lumea întreaga în urma difuzării serialului „Bridgerton’, produs de Shonda Rhimes și lansat în 2020, în prima zi de Crăciun. Originar din Zimbawe, actorul s-a mutat în Londra când avea 14 ani și a început  joace de la o vârstă fragedă. El a apărut și în alte filme și seriale precum Mortal Engines, unde a interprtetat personajul Khora sau miniseria Roots, unde l-a jucat pe Chicken George.

Mai mult, pe lângă actorie, Regé-Jean Page pare  cocheteze și cu muzicaîntrucât formează un duo muzical cu fratele săuintitulat TUNYA.

Categorii Lifestyle