Refugiul secret de vacanță al Ducilor de Cambridge

mustique

Prințul William și Kate Middleton își petrec vacanța în fiecare an în această destinație exotică, ferită de ochii curioșilor, aflată în Marea Caraibilor. Este vorba despre insula Mustique, unde membrii Familiei Regale au închiriat, pentru două săptămâni, Villa Antilles, iar prețul s-a ridicat la 56 000 de lire sterline.

Villa Antilles este nou construită și are o piscină infinity, majordom, cinci dormitoare și o vedere care îți taie respirația. Aici, Ducii de Cambridge, William și Kate, i-au sărbătorit și ziua fiului lor cel mare, George, care a împlinit 6 ani pe 22 iulie. Alături de William și Kate s-au mai aflat și Mike si Carole, părinții Ducesei, dar și ceilalți doi copii ai lor, Prințesa Charlotte (4 ani) și Prințul Louis (1 an).

mustique

Mustique este o mică insulă privată, parte din Saint Vincent și Grenadines, – care se află sub suveranitatea Reginei Elisabeta aII a a Marii Britanii. Este destinația preferată a celebrităților datorită discreției pe care o oferă – are poliție locală și servicii de lux aflate permanent la dispoziția oaspeților. Aici, mai dețin case Brian Adams, Mick Jagger și multi alții.

printul william kate mustique

Ducii de Cambridge s-au relaxat la plajă, au jucat tenis, au făcut scuba diving și au petrecut la Basil Bar. 

Citește și: 10 vedete care sunt înrudite cu Familia Regală britanică

Insula Mustique este frecventata de Ducii de Cambridge și de Familia Middleton de ani de zile, iar vila în care și-au petrecut cea mai recentă vacanță a fost construită de un prieten de-al lui Mike Middleton.

Regulile de acces pe insulă sunt foarte stricte, orice vizitator, fie că este oaspete sau parte din staff, este înregistrat și verificat înainte de a pune piciorul pe insulă, iar echipa de securitate știe în permanență câte persoane se află aici.

Citește și: Meghan Markle, surpriza revistei Vogue din Marea Britanie, ediția din septembrie

Citește și: Nammos a Mykonos! Text by Andreea Esca

Categorii Lifestyle