Reese Witherspoon şi soţul ei au cumpărat o nouă proprietate în Los Angeles

Cea mai nouă proprietate a actriței și a soțului său Jim Toth este una dintre cele mai retrase din Los Angeles Westside. Este înconjurată de vegetaţie, departe de drumul principal și are un sistem de securitate ultra-performant. Imobilul a fost construit în 1993, în stilul caselor englezeşti de provincie, are şapte dormitoare și nouă băi, piscină și casă de oaspeți.

Construită în 1993, casa are șapte dormitoare cu baie, birouri, un dressing generos, bucătărie utilată după strandarde moderne, totul însumând 9.500 de metri pătrați, spațiu de locuit.

Proprietatea mai dispune de un foaier cu podele din lemn de esență maro închis, cu grinzi înalte. Există o cameră de zi dotată cu șemineu, o bibliotecă cu lambriuri din lemn, o sală de mese formală și o sală de mic dejun mai intimă în afara bucătăriei.

Actrița și familia sa se vor bucura și de o grădină frumos amenajată, asemănătoare unui parc, dar și de o piscină mare, un SPA și o bucătărie în aer liber cu terase de luat masa.

Recent, starul de la Hollywood a vândut o proprietate din Malibu, pentru 6,7 milioane de dolari. Ea mai deţine o casă în Nashville, oraşul natal.

Categorii Lifestyle