Reese Witherspoon și Jennifer Aniston vor juca împreună într-un serial produs de Apple

Apple a trecut la nivelul următor! Mai exact, la nivelul producției de seriale, intrând în competiție alături de Netflix, Amazon și HBO. Și nu oricum, ci alături de Reese Witherspoon și Jennifer Aniston, care vor juca din nou împreună într-un serial, după ce au fost surori în legendarul Friends, acum aproape 17 ani. Iar în aceste condiții, cred că putem paria de pe-acum că va fi un show cu potențial!

Despre povestea din spatele serialului nu se cunosc încă foarte multe detalii, dar se zvonește că va fi inspirată de cartea Top of the Morning, volumul scris de reporterul Brian Stelter, în care este descrisă rivalitatea dintre două emisiuni celebre în Statele Unite: Today, produsă de NBC, și Good Morning America, produsă de ABC. Serialul nu va prezenta în mod direct acest subiect, dar îl va folosi drept drept punct de reper.

Iar noi deja ne-o putem imagina pe Reese în rolul unei ambițioase gazde TV, care duce un război al ratingurilor împotriva lui Jennifer Aniston :D! Sigur, pot fi o mulțime de scenarii la mijloc, dar cel mai important e că cele două vor lucra din nou împreună. Iar cu un background ca al lor, atât în fața, cât și în spatele camerelor – amândouă dețin propriile companii de producție – este clar că vom sta cu ochii pe acest proiect!

Foto: hepta.ro