Reese Witherspoon și-a vândut ferma din Malibu pentru 6,7 milioane de dolari

reese witherspoon ferma malibu

Reese Wiherspoon jonglează cu proprietățile – vinde și cumpără case de milioane de dolari. Cel mai recent, vedeta și-a vândut ranch-ul shabby-chic din Malibu, pentru aproape 7 milioane de dolari. 

Actrița Reese Witherspoon (44 de ani) este în plin proces de schimbare a fondului ei imobiliar – vedeta vinde și cumpără proprietăți și se bucură de un profit consistent în urma tranzacțiilor ei. Astfel, Reese și-a vândut după numai un an de la achiziție ferma ei din Malibu pentru 6,7 milioane de dolari, cu jumătate de milion mai mult față de prețul de cumpărare.

reese witherspoon ferma malibu

Ferma este situată în zona Zuma Beach, loc frecventat și locuit de multe celebrități. Ferma din Malibu a lui Reese Witherspoon a fost construită în anii ’50 și a fost renovată de foștii proprietari, care au transformat-o în spațiu destinat evenimentelor, în special nunților, până s-o cumpere actrița.

reese witherspoon ferma malibu

Stilul casei este o combinație boho-chic și vintage. Casa se bucură și de o clădire de oaspeți amenajată într-un fost hambar, cu bucătărie proprie și cu un studio de hobby și cinema. Proprietatea pe care e amplasată casa e scăldată în vegetație luxuriantă și are livezi de pomi fructiferi, gradină de legume, arbori seculari și o zonă dedicată echitației.

reese witherspoon ferma malibu

Reese Witherspoon mai deține pe lângă propritățile din Los Angeles, și o casă de vacanță în Bahamas, pe malul oceanului, dar și mai multe case în Nashville (Tennessee), orașul ei natal.

Foto: Hepta, ZumaFarms

Categorii Lifestyle