Redescoperă copilul din tine cu o colecție de pantofi inspirată de personajele din filmul Toy Story

vans

Ce moment mai bun decât Crăciunul să regăseşti copilul din tine? Cu o colecţie care readuce în prim-plan unul dintre cele mai îndrăgite filme pentru copii (şi adulţi, bineînţeles!).

Cea mai nouă colecţie semnată Vans este animată” cu personajele din filmul Toy Story. Vans celebrează jucăriile preferate ale lui Andy printr-o colecţie de haine şi pantofi care îţi vor face sărbătorile de iarnă mai frumoase. Toy Story, filmul creat de Disney în colaborare cu studiourile Pixar, şi-a făcut debutul în 1995, vrăjind familii de pretutindeni printr-o poveste magică despre jucării ce prind viaţă atunci când oamenii nu sunt prezenţi.

Şeriful Woody reprezintă sursă de inspiraţie pentru trei modele de pantofi: modelul Sk8-Hi Reissue PT a căpătat influenţe inspirate de iconicele cizme de cowboy ale personajului, precum pielea maro brodată cu cactuşi; modelul Old Skool îmbină denimul cu printul ce imită petele de pe pielea văcuţelor, iar Authentic este imprimat cu imaginea personajului Woody însuşi.

Poartă modelul Sk8-Hi Reissue pentru a te simţi ca Buzz Lightyear, pentru că stelele şi elementele de pe pantof vor străluci în întuneric! Mai mult, fanii comandantului stelar au la dispoziţie modelul Old Skool, ce îi vor duce cu gândul la costumul stelar al jucăriei, prin îmbinarea pielii albe cu cea verde fosforescent, precum şi prin detaliile colorate de la capsele şireturilor.

Colecţia este disponibilă în magazinele Vans din Afi Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Sun Plaza, Mega Mall şi Park Lake, dar şi online, şi nu ar fi fost completă fără personajele Hamm, Slink Dog, Rex şi Bo Peep, ce inspiră o serie adițională de pantofi Old Skool!

De asemenea, nu se putea ca jucăriile favorite ale lui Andy să nu se regăsească şi într-o colecţie dedicată copiilor. Linia pentru adulţi este completată de una pentru fetiţe, ce include încălţări dar şi tricouri, fleece-uri, pălării şi rucsacuri, inspirate de Woody şi celelalte jucării, în timp ce fanii în miniatură” de gen masculin au la dispoziţie rucsacuri, pălării şi soseete imprimate cu Buzz Lightyear şi extratereştri!

Foto: Vans