Răsfățul părului sub razele soarelui

ingrijire par soare

Parfum pentru păr, spray fixativ pentru volum, produse de îngrijire pentru părul lung și deteriorat sau pentru acoperirea firelor albe? Află care sunt produsele indispensabile ale verii pentru un păr fabulos!

Șampon și balsam Color Blonde Phyto-Caffeine, Plantur 39, 50 lei și 45 lei

Cum ar fi să scapi de firele albe chiar în timp ce te speli pe cap? Dacă ai părul blond este posibil cu noile produse de la Plantur 39. Pigmenții din formulă se acumulează treptat pe suprafața firului de păr, astfel încât spălările repetate au ca rezultat o culoare mai intensă și acoperirea firelor albe. Trebuie doar să le lași să acționeze pe păr și scalp, 2-5 minute, înainte de a clăti părul.

Spray pentru păr Volume Spray, Maria Nila, 109 lei (marianila.com, profihairshop.ro)

Dacă ai părul fin, lipsit de volum, care se îngrașă repede, atunci știi cât de important este să îl poți aranja și fixa fără a-l încărca. Acest produs nu doar că îți permite să te speli mai rar pe cap și are o formulă 100% vegană, dar este și prietenos cu mediul: amprenta de carbon a ambalajului este neutră.

Gama Serie Expert Pro Longer, L’Oréal Professionnel (în saloane)

Cea mai frecventă problemă a părului lung este subțierea vârfurilor, iar acest fapt duce la tăierea lor și, deci, la pierderea unor centimetri din lungime. Pentru cele care nu vor compromisuri, gama Serie Expert Pro Longer este kitul complet pentru îngrijirea de acasă și de la salon.

Parfum pentru păr Portrait Of a Lady, Frédéric Malle, 750 lei (Obsentum, madisonperfumery.com)

O nouă perspectivă asupra artei purtării parfumului, Portrait Of a Lady a fost creat pentru a pune în valoare abilitatea naturală a părului de a difuza aromele. Petalele de trandafiri, alături de paciuli, coacăze, zmeură, lemn de santal și tămâie alcătuiesc o armonie a feminității pe care o vei iubi de la prima întâlnire.

Foto: Hepta, PR