Răsfață-te cu cele mai frumoase ceasuri și bijuterii ale momentului

Răsfață-te cu cele mai frumoase ceasuri și bijuterii ale momentului

Chiar dacă vremea pare la fel de nehotărâtă precum o doamnă sau o domnișoară atunci când trebuie să facă o alegere vestimentară, după ce am gustat un pic din aroma primăverii, e greu să ne mai întoarcem la sezonul rece, ba chiar am început ușor, ușor să ne gândim la vară. În așteptarea ei, îți propunem să te delectezi cu cele mai frumoase ceasuri și bijuterii ale momentului. Ce ai zice dacă ai face asta printr-un concurs în care răsfățul este dublu? 

Ne gândim intens la vacanță, visăm la spații exotice sau la cele mai rafinate destinații europene, așa că inspirație celor mai frumoase ceasuri și bijuterii provine exact din această zonă. Elementele jungle sau piesele care amintesc de eleganța de odinioară, nu numai că te vor duce cu un pas mai aproape de cea mai dorită destinație, ci îți vor schimba schimba complet lookurile! 

Se spune că timpul este cea mai importantă monedă a oamenilor, așa că măsoară-l cu un ceas fashionable, cu o curea animal print și cadran cu design minimalist, precum cel de la DKNY (bbcollection.ro), extrem de ușor de purtat cu diferite nuanțe, de la alb, bej, negru, la nuanțe calde de nude sau camel. Asortează ceasul cu o pereche de cercei finuți din argint, care își pun în valoare trăsăturile și care păstrează puțin din cromatica senzuală a leopardului. Noi am găsit perechea ideală tot pe bbcollection.com. 

Ceas DKNY, bbcollection.ro
Cercei din argint, bbcollection.ro

Poți opta și pentru un model de ceas elegant, ce amintește de legendele feminine ale cinematografiei, pentru ținutele de seară, pe care sperăm că le vom putea purta la vară! Cel de la Doxa are un cadran din sidef, care îl transformă într-o adevărată piesă statement. Poartă-l în combinație cu un colier la baza gâtului din cristale, asemenea celor purtate de marile staruri Old Hollywood, sau cu o pereche de cercei cu perlă. 

Ceas Doxa, bbcollection.ro
Cercei Majorica, bbcollection.ro
Colier Swarovski, bbcollection.ro

Toate aceste piese sau multe altele, pot fi ale tale dacă îți acorzi un moment de răsfăț! Savurează un Kinder Bueno și înscrie-i bonul în concursul de pe site-ul Kinder. Poți câștiga vouchere pentru o sesiune rafinată de shopping pe bbcollection.ro, de unde îți poți alege ceasurile și bijuteriile preferate!

Foto: PR